Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2012. április 18.

 

 

 

Légy a filmvászon sztárja!

 

Idén tavasszal a MAC nem spórol a színekkel és fantáziadússágukról is újra bizonyságot tesznek. Szürreális világba kalauzol el a Reel Sexy kollekció. Nem veszi komolyan a „szexisséget”, ránk bízza az értelmezést, a megjelenítést. Semmiképpen nem feszes, pláne nem erőltetett, ezért játékosság nélkül bele se kezdj. A kampány szépnek nem mondható modellje (Kristen McMenamy), falatnyi ruhában, kitekert pózban, rózsaszín pattogatott kukoricát majszolva ül a moziban és kigúvadt szemekkel nézi a vásznat. Vajon mi kelti fel ennyire a figyelmét? Valószínűleg a 23 darabból álló kollekció varázsolja el: 4 szemceruza, 4 kettes szemhéjpúder paletta, Zoom Lash szempillaspirál, 2 arcpír, 4 rúzs, 4 Cremesheen szájfény, 3 körömlakk és egy, általunk is imádott Mineralize Skinfinish.

 

 

Nem mesélünk el mindenről mindent, gyanítjuk, hogy szívesebben nézitek majd meg élőben. A szerintünk kihagyhatatlan termékeket természetesen bemutatjuk.

A körömlakknál (3600 Ft) kezdjük. A Vivid Effect nevű korall piros nyerte el a tetszésünket, mely tiszta és fényes színű, de nem csillámos. Egy fehér vagy arany szandálból kivillanva a nyár slágere lehet. A másik két lakk is ütős, a lila és a kékeszöld színből is biztosan gazdára talál mind. Hogy igazodjunk a klasszikus harmóniához, a körömlakkhoz megtalálod a hozzáillő rúzst is, egy kicsit eltérő árnyalatban. A korall lakkhoz a Watch Me Simmer színű rúzs passzol (5300 Ft). Ez egy élénk pink-narancs árnyalat, ám nem hátborzongató neonban, sőt, nagyon is hordható. A Heroine fantázianevet viselő rúzs a másik befutónk. Semmi drog, bár a színét elnézve… tudnánk függni tőle. Matt végeredményű meleg árnyalatú lila. Hősnek kell lenned, ha felkened, a villamoson biztos minden szempár rád szegeződik majd. Na de üsse kavics, egyszer élünk! A szájfények (5600 Ft) a krémes textúrájuknál fogva elképesztően kényelmesek, nem ülnek be az ajak ráncaiba, nem tapad és nem ül meg a szánk szélén. Színük a rúzsokéhoz igazodik, de nem törvény, hogy együtt használd őket, csak megadják a választás lehetőségét, színerősség és állag szerint. Ajánljuk a középtónusú barackot (Private Screening) és a fényes narancsos korallt (Star Quality) - bocs, de rágyógyultam ezekre a színekre. Szerintem a rúzs használatára meg kell érni, hát nekem eljött az időm! A kettes szemhéjpaletták (8300 Ft) praktikusak, színösszeállításuk is tetszetős. Egyre nem vagyok/voltam és leszek hajlandó életemben: rózsaszín szemhéjfestéket tenni a szemhéjra. Senkiére, ha megkérnek, akkor sem. Ezért a Dynamic Duo 4 nevű palettát „offolom, szorri”!

A ceruzákat  (4600 Ft) három izgalmas limitált színben találod, a negyedik az örök darab Smolder fekete. Ezek sima „eye kohl” ceruzák, tehát puhák, jól satírozhatóak, a vízvonalba is nyugodtan használd bármelyiket. Önmagában, meztelen szemhéjra nem érdemes rakni, el fog maszatolódni. Dolgozz alá, így növeled a tartósságát. A színek: fémes szürkés levendula, piszkos középtónusú kék, mély ametisztlila. Mind kell!

 

 

 

A pírok (5600 Ft) a két végletet képviselik: egy kedves matt, középtónusú rózsaszín és egy magenta színű lehet a kiegészítője a sminkednek. A könnyed használhatóság miatt az elsőt ajánlom, a színe miatt viszont az utolsóként említett be vagyok szerelmes. Érdemes megtanulni a használatát, a lényeg a lágy és fokozatos mozdulatokban van, amivel a színerősséget állíthatod be.

A Lightscapade Mineralize Skinfinish (7700 Ft) a pont az i-re. A hivatalos megfogalmazás szerint a színe lágy gyertyafényes bézs, multidimenzionális ragyogással. Pasztell fehéres bézs erezetek, pezsgős ragyogással, meleg tónusban. Fantasztikus az arccsont élére highlighterként, a szemöldök alá, vagy a belső szemzugba alapszínnek. Elvetemültek a hétvégi buliba hintsék az egész arcukra, és ha már a túlzásoknál tartunk, a dekoltázsodat is kiemelheted vele. Te csatlakozol a szexik táborához?

Nesze!Detti

 

A májusi MAC kollekció leírásának első része ITT, a második pedig ITT - amennyiben lemaradtál róla! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr264458335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása