Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2012. április 16.

 

 

Tengerre magyar (lány)!

 

…és szeld a hullámokat, de csakis tengerész csíkos ruhában, szalmakalappal a fejeden, és persze kék dobozokba bújt csodaságokkal a neszeszeredben. A MAC májusban debütáló Hey, Sailor! kollekciója már a nyári ragyogást idézi elénk. Az elmaradhatatlan bronzosítókat ezúttal olaj formában is használhatjuk (6900 Ft, nem először a MAC történetében). Színt nem igazán, inkább kellemes fényt ad. A rózsás és az arany változat is multidimenzionális mikrocsillámokkal dúsított (eszméletlenül jól hangzik, ugye!). A csillámok nem hagynak maguk után sem daraszerű, sem zsíros érzést. A száradási idő gyors, a rohanó életmódunkhoz igazán passzol. A rövid ruhák szabadon hagyta lábakat istenien barnítja, persze karodat, válladat se hagyd ki. Testolajról van szó, arcodra ne kend, oda kapunk por állagú bronzosítókat (7200 Ft), egy barackos krémszínű highlightert (7700 Ft) és persze pirosítót (5900 Ft) is.

 

 

A pirosítók közül a rózsaszínes-aranyos korall már most, látatlanban is a kedvencem… Ezek felviteléhez a 167 számú ecset mini változata (9900 Ft) szerepel a kollekcióban, mely kiváló a bronzosításhoz, pirosításhoz, sőt mindezek előtt akár a púderedet is felviheted vele az arcodra – persze az előző napi pirosító színét előbb szedd ki belőle. Nyáron elég lehet ez az egyetlen ecset, ugyanis a hangsúly a ragyogáson van és csak orcád fényesítéséhez van szükséged eszközre. A többit megoldhatod az ujjbegyeddel is… szemhéjadra tapogass az arany vagy a kék pigmentből (5900 Ft), tudod, az extrafényű, selyem textúrájú porokból. Személy szerint imádom együtt az aranyat és a kéket, a végtelen tengeren megcsillanó napfényt juttatja eszembe… csak semmi ezüstös hidegség, méghogy a kéktől fáznunk kéne!

 

 

Öt szemhéjpúdert találsz a kollekcióban (5000 Ft/db), ám ezeknél izgalmasabbak a Powerpoint Eye Pencil ceruzák (4800 Ft). Vízállóak, csillámokkal dúsítottak, szóval a riviérán való sétálgatáshoz pont alkalmasak. A szempillák festéséhez a markáns pillákat adó Zoom Waterfast Black vízálló spirálját (5100 Ft) ajánlják. Ez adja a MAC spiráljai közül a legerőteljesebb végeredményt,  így amennyiben csak éppenhogy meg akarod festeni a pilláidat, ne ezt válaszd. Az ajakszínezők továbbra is fantasztikusak, a rúzsok (5600 Ft) sárgásvörös, bronz, barack és narancs színeit egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni, csak úgy kívánkoznak ajkunkra. A szájfények (5300 Ft) színeit a tengerparti körülmények ihlették, mi más: fehéres arany gyöngyházzal, fényes mandarin, halvány barack, halvány korall és halvány sárgásvörös. Ha áttetszőbb színre vágysz, használd a színezett ajakbalzsamok (4400 Ft) egyikét. Ha pedig a matt ajkak híve vagy, akkor üdv a csapatban és a dobogón a helyed. Hosszan tartó, Pro Longwear szájkontúr ceruzák (6300 Ft) biztosítják, hogy egy finom fagyi után se kelljen újra rajzolnod ajkadat. Használd önmagában, vagy az előbb említett termékek valamelyikével. Kedvencem a vibráló korall színű, alig várom, hogy élőben láthassam! Körmeid sem maradnak parlagon, három körömlakkot alkottak a MAC mesterei: a szezon slágere, matt krémes fehér, fényes sárgásvörös és vöröses arany színben (3600 Ft).

 

 

Legyél te is a szezon legsikkesebb, legelegánsabb és legmenőbb flotta tagja!

Nesze!Detti

(Májusi MAC kollekció első rész ITT)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr584448104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása