Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2012. április 15.

 

 

MACkezdjük a májust!

 

Ütött az órád! Visszavonhatatlanul tombol a nőiesség! Kunkorodó szempillák, ragyogó barackban úszó orcák, korall ajkak hozzáillő körmökkel… A MAC májusban elhozza nekünk a klasszikus szépség kelléktárát.

 

 

 

Az örök hármas, a rúzs-szájfény-körömlakk megegyező színei az eleganciát és kifinomultságot képviselik. Napjaink divatja nem írja aranyszabályként, hogy ajkunk és körmünk ugyanolyan színű legyen, de gondoljunk csak a múlt század ideáljaira… amikor a nehéz idők után a valódi szépség teret kapott. Amikor a nők a piros rúzsukért harcoltak, és még a cipő waxot is felhasználták, hogy festhessék pilláikat. A hölgyek dolga mégiscsak az, hogy szépek legyenek, szépek legyünk! A világ nagyvárosaiban élő nőtársaink kedvenc rúzsszíneit alapul véve alkották meg a Fashion Sets kollekciót.

 

 

 

A rúzzsal megegyező színű szájfény és körömlakk trió, hét klasszikus színben vár rád. Ess velük szerelembe és találd meg a kedvedre való hármas összeállítást! A választékot két semleges nude szín, halvány rózsaszín, matt piros, szilvalila, meleg pink és krémes narancs alkotja. Próbáld ki őket az üzletben, és igyekezz kilépni a szokásos színeid köréből. A color-blocking trend (ami még mindig hódít) látszólagos rendszertelenségét egységbe hozza, szóval a trendsetterek, a romantikus lelkek, a rockerek, vagy az üzletasszonyok is csemegézhetnek a kínálatból. Árak: rúzs 5300 Ft, szájfény 5000 Ft, körömlakk 3600 Ft.

 

 

A másik elmaradhatatlan kellékünk a szépen ívelt, dús, fekete pilláink. Nélküle nincs kifejező tekintet, a szempillafesték a smink koronája. Az Extended Play Lash végtelen fekete színével a féktelen éjszakák megbízható társa. Minden körülmények között, 16 órán át tart, a Te dolgod csak az, hogy érezd jól magad… táncolj, tombolj, az elkenődés miatt ne aggódj! Applikátorát úgy alakították ki, hogy megerőltetés nélkül elérje a festék minden szál szempilládat. A lefelé hajló pillákat felemeli, íveli, lendületet és erőt ad nekik. El nem nehezít, könnyed textúrája észrevehetetlen viseletet biztosít. A buliból fáradtan hazaesve a lemosással sem lesz sok dolgod, egy perc alatt meglesz a művelet: áztasd 20 másodpercet meleg víz alatt, majd könnyedén töröld le. Gyengéd a pillákhoz, tudja, hogy holnap is nagy szükségünk van rájuk! Csomagolása is új, az óceán és az ég kékjében pompázik. 5100 Ft-ért teheted magadévá.

Nesze!Detti 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr184446958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása