Nesze!szer

Cameron Diaz kiélvez minden pillanatot

2012. április 18.

 

 

 

 

Cameron Diaz Valentinoban mosolyog az amerikai májusi InStyle címlapján. (Megjegyeznénk, hogy ebben a ruhában mi is mosolyra fakadnánk!) A maholnap 40 éves színésznő az új vígjátékot  (Az a 9 hónap) promózza.. A filmben kismamát alakít, aki váratlanul teherbe esik (illetve nem vártan..), ezzel felborítva az addigi életét... Cameronnak a való életben még nincs gyereke és nem is biztos, hogy lesz: "A társadalom elvárja a nőktől, hogy azok az előírt szabályok szerint éljenek. Sose mondtam, hogy nem akarok gyereket. De nem lehet tudni, hogy mi fog történni még velem az életben! Lehet, hogy örökbe fogadok majd. Vagy, már egy kétgyerekes apukát választok férjemül... Ki tudja? Nem próbálok megfelelni az elvárásoknak. Inkább a saját szabályaim szerint élek." A szőkeség imádja a napjait, és igyekszik kihasználni minden pillanatot: "Egy utazásként fogom fel az életet. Az a misszióm, hogy minden évemet egyre jobbá tegyem.". Oké, Cameron igen optimista lány, ez egészen biztos. Ti mit gondoltok, a zöld ruhás képéről? Nem volt sok kicsit a sport? 

Nesze!Dia

 

     

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr394458420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gonoszboszi 2012.04.19. 08:23:45

Határozottan nem...baromi jól néz ki. Madonna a reklámja a kényszeres, túlzásba vitt sportnak :-p

dr poljakov 2012.04.19. 08:35:55

Azok a retró elsőzők hol vannak, akik egyből sunáznák?

Borzasztó Károly 2012.04.19. 08:52:50

Kétgyerekes apuka vagyok. Hol kell jelentkezni? :D

sorica123 (törölt) 2012.04.21. 16:15:31

Baromi csinos ez a nő, jópofa karakteres arca is van, bírom. Egyáltalán nem áll neki rosszul az se, hogy szálkás, ha ez volt a kérdés:)
süti beállítások módosítása