Nesze!szer

Drágán add a nevedet!

2012. március 11.

 

 

Mókásnak találjuk az egyik új parfümöt, mely épp a megjelenés fázisában van Amerikában. Az elkövetőt Bruce Willis-nek hívják és nem lenne ebben semmi különös, hisz 2010-ben már jelent meg illata. (Drágán adja a nevét - parfümként palackozva). Ám most női parfümöt dob Bruce bácsi piacra, melyet a felesége ihletett. Nem, nem Demi, bármennyire is összetartoznak nekünk ők időtlen idők óta. Emma Hemming-Willis az inspiráció tárgya maga, aki ugye modellkedett már szinte mindenkinek és mindenhol. Willis apu most az iránta érzett szerelmét fejezte ki üvegcsébe zárva. A parfüm tele van szenvedéllyel, fehér virágokkal és citrusos, szantálos még, mondja a külföldi szaksajtó. A neve Lovingly, amely elég érdekes választás, hisz a Lovely Sarah Jessica Parker kreációjának elnevezése. Még nem szagoltuk, de már kíváncsiak vagyunk rá. (Addig marad az idei Clinique Happy, no meg a csodás Romantina a kedvencünk.)

És akkor kérdeznénk halkan: akkor most Bruce jön hozzánk? Nem, semmi rosszra nem kell gondolni, csak az illatára vagyunk kíváncsiak...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr444310010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása