Nesze!szer

Nyerjél fodrászkodást a gyerkőcnek!

2012. március 03.

 

 

Kincset leltünk. Vagyis inkább tincset. Hisz lássuk be, nem olyan könnyű a kis lurkókat fodrászhoz elcipelni. Mi mondjuk a mosógépen ülve szocializálódtunk, ott nyeste a tollunkat anyukánk. De hol van már ez az idő! Szóval, amit találtunk, annak ez a neve: Tincses Sziget. Ez az ország egyetlen gyermek élményfodrászata. 

 

 

Már az is élmény, ahogy kinéz - felnőtt szemmel is. Ezt a helyet direkte azért hozták létre, hogy a gyerekek szépüljenek, és úgy érezzék: ez egy igazi buli. A képeken is láthatjátok, hogy itt bizony minden a kicsiket szolgálja, játékos számukra minden ott töltött perc. Különleges ajándékok, kiegészítők a hajba, és a legjobb minőségű gyerekbarát termékek várják őket. A Circle of Friends termékcsalád eleve gyümölccsel teli, tehát az illatukat is imádni fogják, ahogy a sampon a hajukhoz ér. SLS mentesek, könnyezés sincsen és a flakonok is színesek, mókásak, a legjobb hatóanyagokkal teli mind. A fekvő fejmosóban biztos a pihenés, ha pedig egy kis szünetre van szükség, ott a játéksarok. A csapat tagjai nem csak az olló, hanem a gyerekek nyelvén is kiválóan értenek. Kicsit olyan, hogy az ember azt kívánja, nem tudna picit újra gyermek lenni? Mindez a Rózsakert Bevásárlóközpontban található Budapesten. Aki teheti, tapasztalja meg ezt a nagyon más fodrászat kicsiknek érzést.

 

Játékot hirdetünk! Kíváncsiak vagyunk, te kit vinnél el egy hajvágásra oda? Osszad meg ezt a postot, majd lájkold a Tincses Sziget facebookos oldalát ITT és mutasd meg nekünk a Nesze üzenőfalán, hogy kit vinnél el egy hajvágásra. Várjuk a gyerekek képeit. Persze, arra is gondoltunk, aki nem Budapesten lakik! Így egy díjat nyer az, aki a legtöbb lájkot szedi össze a gyerkőc képére és egyet az, aki a Tincses Sziget dolgozóinak legszimpatikusabb. Így postára adunk majd egy nagy csomag Circle of Friends hajápoló csomagot is, lehet, hogy a te fiadnak, lányodnak, unokádnak? Játékra fel, várjuk lurkók képeit, hisz a múltkor is olyan tündéri fotók jöttek tőletek! Hétfőn este zárjuk a játékot, tincses élményekre fel!

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr384285753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása