Nesze!szer

Tesztelnél? Itt az új Garnier BB!

2012. január 18.

 

Hurrá, hurrá és hurrá! Végre nálunk is kapható már BB! Addig rimánkodtunk, míg...itt írtunk róla. Ez ugyanis a bőrápolás egy új generációja. Ideális kombináció: az alapozó és a bőrápoló násza. Emlékszel még a Wash&Go-ra, a megmosom és már megyek is szlogenre? Ilyesmi ez is, csak sokkal jobb! Tehát nem kensz külön krémet és megvárod, míg megszárad, aztán alapozol, hanem egy készítménnyel elintézed az egészet. Nekünk ez már a reggeli arcápolás elengedhetetlen része lett, mióta néhány napja van egy Garnier BB Cream a birtokunkban. Egységesíti a bőrszínt, hidratál, csökkenti a pirosságot, regyogóvá teszi a bőrt és véd a káros UV-sugaraktól. Nem kell sokat kinyomni a tubusból, maximum a T-vonalon púderezhetsz  még rá, ha ott zsírosabb a bőröd. A Blemish Balm a koreai nők mániája lett az elmúlt években és látva az óriás sikert rákattantak a nagyobb márkák is. Most itt a Garnier újdonsága, már nem is értjük, hogyan bírta eddig bárki is a nehéz alapozókkal egész nap az arcán. C-vitamin és ásványi pigmentek is vannak benne, meg hialuronsav is, tehát az orcád örül, ha kap belőle. Mi már teszteltük, és szerelembe estünk vele rendesen. Ennek a jele, hogy már el is tűnt a tubuskánk, valahol, valakinek nagyon megtetszhetett...nem kommentálnánk. 

Reggel a szokásos arctisztítás, aztán jöhet a Garnier BB Cream. 5in1 Bőrtökéletesítő balzsam, ez az egyik hivatalos neve. 2 árnyalatban is kapható, nézd meg, neked melyik fekszik jól az arcodon. Nekünk nagyon bejött, összerántja szépen az ember vonásait és sitty és sutty az egész művelet. Rendesebbek ecsettel vigyék fel, rendetlenebbek (ezek mi vagyunk) - kézzel. Ja, és szerintünk teljesen jó az ára is, először bekapcsolt a para faktorunk, hogy jujjj, mennyibe kerül itthon majd egy ilyen csodaság... De már nincs ilyen félszünk, leoltottuk a lámpát.

Van kedved neked is kipróbálni? Like erre a postra, meg ugye a facebookos oldalunkon is csatlakoztál már hozzánk! Írj fél mondatot oda nekünk, miért szeretnél Garnie BB teszter lenni. (Jó, persze, vers is jöhet - mindenkinek!) 5 darab áll rendelkezésünkre, de csak akkor, ha tényleg elmondod a véleményedet majd a termékről. Na, jöhet a BB?

Garnier Skin Naturals Miracle SKin Perfector: 2 190 Ft

 

 

 

·   

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr983574185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Whiteorchid0216 2012.01.18. 21:38:06

Es hol kaphao? DM Rossman Muller???

beautyka 2012.01.18. 21:41:40

@Whiteorchid0216:
DM-ekben már biztosan van, ezt tudjuk! Így vszeg a Rossmann és a Müller hálózatban is, de inkább a DM-et ajánlanánk, az tuti!

margret 2012.01.18. 22:10:11

Müller és a DM tuti.

Dökvín 2012.01.19. 14:40:45

DM-ben lehet kapni, enyém is onnan van. Szép reményeket fűztem hozzá, de sajnos be kell valljam, nekem nem annyira jött be ez a krém :( Az ötlet szuperjó, de nekem ettől a konkrét terméktől sajnos túl csillogó és zsíros hatású, tapintású lett a bőröm, lehet ez egyéni probléma persze.

beautyka 2012.01.19. 15:05:01

@Kugeln - Rock me Amadeus:
Sajnáljunk. Nekünk bejött, de az nem azt jelenti, hogy mindenkinél stimmel... Picit púderezhetsz rá, talán úgy szeretni fogod! De mindenki más természetesen.
süti beállítások módosítása