Nesze!szer

Szeretünk BB!

2011. december 27.

 

 

Szeretjük a BB-t. Nagyon. És most nem azt fogjuk elmesélni, mennyire vágyjuk az év utolsó napját, hogy némi pezsgőt ihassunk, mert nem egy burorékos alkohol márkáról kívánunk szólni. Tudjátok, mi a BB? Mi Koreából kaptuk és azóta pihenőre küldtük az összes alapozónkat. A BB nem egy márka, hanem egy termék és fogalom. (Mintha azt mondanád: szemkörnyékápoló.) A BB a Blemish Balm rövidítése. Úgy képzeld el, mintha az arckrémedet és az alapozódat összekeverték volna - de nem azonos a színezett hidratálóval. És fantasztikus.

Története úgy kezdődött, hogy bőrgyógyászok és sebészek használták lézeres bőrkezelések hegeinek rapid kezelésére. Ennek segítségével védték és regenerálták az érzékeny bőrt. Aztán ahogy ez lenni szokott, koreai hírességek használni kezdték ezt. Rájöttek, hogy a rohanó világban nincs is jobb, mint egy termékkel megoldani az alapozást és az arc simítását, mert tényleg fantasztikus a hatása. Tehát nem kell például egy rakás cuccot bedobnod a sminkes nesszeszerbe, ha a pasidnál alszol, remekül festesz másnap, ha egy BB krém van nálad. Igaz, még mindig Koreából hozva vagy onnan behozott dealerektől lehet csak hozzájutni a krémhez, de az előrejelzések azt sejtetik, nemsokára nemzetközi márkák is kísérleteznek majd saját BB-k piacra dobásával. Ebben mi is nagyon reménykedünk, mert a kintről kapott BB-nk elég gyorsan fogy, hisz nagyon szeretjük. Majdnem annyira, mint a képet, amit ehhez a posthoz illusztrációnak választottuk. A BB igen hasznos télvíz idején, a szerelem meg szép. És állunk elébe tesztelésnek, ha esetleg itthon is megjelenne valamelyik márkánál. De addig, ha megy valaki Koreába, szóljon! (De nem a sírós felére gondoltunk...)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr523500008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kassaimeli 2011.12.28. 20:27:03

bbkrem.hu/bb-kremek/osszes.html
itt meg lehet találni azt amelyikről írtok? jó lenne :)
süti beállítások módosítása