Nesze!szer

Légy otthon a színpadon!

2011. szeptember 25.

 

 

Izgulós vagy? Lámpalázad van, ha nyilvánosan kell fellépned? Nem gond. Most itt a nagy lehetőség, hogy kitűnj a tömegből! Nem csak a fiatalos lendületeddel, energikusságoddal, hanem lebilincselő illatoddal is, mert az új S.Oliver Lifestyle parfüm - mint a neve is mutatja (On Stage) - egy igazán színpadra termett illat!

A csábító női csoda a szantál-, a cédrusfa, a grapefruit, a citrom, a mandarin, a jácint, a frézia és a barack bámulatos kombinációjának köszönhető, míg a markáns férfi illat a szantál, a pacsuli, a jázmin, a karibi citrom, a kardamom, valamint az alma és grapefruit különleges keveréke. Még a parfümök üvegcséi is az álmokat, a művészeteket és a divatot rejtik magukban. Ha ezt viseled, biztos nem lesz többé önbizalomhiányod. Csak élvezd ki a siker illatát, hiszen mostantól Tiéd a színpad! Függöny fel! Előadás indul. A férfi illatot is meg kell ismerned. Szerintünk szaglászd meg egy pasin, akiről tudod, hogy ezt használja...

Nesze!Andi

- S.Oliver QS on Stage Women and Man Edt 30 ml – 5.590 Ft

- S.Oliver QS on Stage Women and Man Edt 50 ml – 8.390 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr743256013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása