Nesze!szer

Gyönyörű barnák és bézsek Bobbitól!

2011. augusztus 15.

 

Szerelem volt ez első látásra, nem más. Nyár elején szerencsénk volt már megtekinteni Bobbi Brown őszi-téli újdonságait, és a Tortoise Shell kollekció ott helyben magával ragadott bennünket. Készen voltunk, mint a mateklecke..

 

 

Bobbi egész egyszerűen rájött, hogy annyira elterjedt ez a szemüveg divat, hogy ő sem mehet el simán mellette. Így ezek a csodás barna keretek adták az ihletet számára. Ez a kis emeletes paletta maga a csoda, nem más. Annyira gyönyörűek a színei, hogy legszívesebben kis táskaként hordanánk magunkkal. (Két változatból választhatsz.) A praktikus mini ecsetkészlet pedig kihagyhatatlan tartozék annak, aki a sminkelés fortélyait komolyan veszi. Rúzs és szájfény is tartozik a Tortoise kollekcióhoz. Szerintünk mindenképpen nézd meg a mától kapható szépségeket a Westendben vagy a Váci utcában, tudod, a Douglas-ban. Olyan csodás meleg árnyalatokat találsz a palettákban, hogy csak na. Matt és fényes változatban is. Ja, és a sminkes hölgy is ilyen szemüvegben lesz, meglátod!

 

 

 

 

Bronze Tortoise Shell Eye Palette            18800.-

Sand Tortoise Shell Eye Palette               18800.-

High Shimmer Lip Gloss                           6000.-

Rich Lip Color SPF12                                6200.-

Tortoise Shell Collection Mini Brush Set    15000.-

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr403154305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása