Nesze!szer

Luxusillatot kapsz!

2011. március 08.

 

A magyar zseniális nyelv. Jó orra van hozzá, mondjuk emberekre, akik megéreznek valami fontosat. Így Annie Buzantianra, a világ egyik legismertebb parfümőrjére is bizton állíthatjuk: jó orra van a sikerhez. Annie különös fogékonyságát a finomságok iránt színes gyerekkorából is hozta. Romániában született, aztán Libanonban tanulmányozta a mediterrán virágok csodáit, majd a híres-hírhedt Elie Rogers mellett tréningezett. El is nyerte a Master Parfumer díjat 1998-ban. Dolgozott az Armaninak, Ralph Laurennek, Estée Laudernek. De most egy igazi csodát nyerhetsz meg tőle, tőlünk és Zólyomi Zsolttól, a magyar Orr-tól. Egy olyan parfümöt, amelyet Annie saját magának tervezett és amelynek 32 %-os töménysége ma már szinte elképzelhetetlen kincs. Egyetlen cseppje elég ahhoz, hogy megperzseld környezetedet, tudasd, te bizony megérkeztél az esti rendezvényre. Te ott vagy, veled számolni kell. Ebben segít a
mandarin- és naranccsvirág, a feketeribiszke, a magnólia, a rózsa, a mimóza, a jázmin, az ámbra, a vetiver és pézsma által megvadított aranyló csoda. Krémes, de rendkívül hatásos fegyver a Puredistance I. (A Puredistance cég a Swarovski által az illataihoz alkotott csodálatos parfümtartó kristályoszlopokról híres. Az áttetsző vagy éjfekete Swarovski Crystal tokokba tökéletesen beleillenek a karcsú fiolák, bennük a világhíres sztárparfümőrök által kreált szuperparfümökkel. Legelső illatuk, a Puredistance I. virágos-aldehides, púderes krémességű, mégis citrusokkal kezdődő, aldehides frissességű csoda.) Egész egyszerűen azt kell mondjuk, ha valaha lehetőséged lesz, ki ne hagyd, kóstold meg ezt a remeket. Mert nekünk nem jó orrunk van, hanem jó ízlésünk. Ha ennek a megszaglászását elmulasztod, az olyan lenne, mintha a Szex és New Yorkban nem vetted volna észre Mr. Big-et. 
 
A parfüm és a külön megvásárolható Swarovski kristályok Magyarországon kizárólag Zólyomi Zsolt parfümériájában kaphatóak.

 



Nőnapi ajándékunkként most te is megnyerheted ezt a parfüm remeket! Lájkoljd és oszd meg a posztot! A lájkolók között kisorsolunk egy fiolát.
Puredistance - Puredistance I. 
32% Parfum Spray, Silver Cap, 17,5 ml 45.000.- Ft 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr112720410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agomama50 2011.03.09. 10:28:29

Illat mániás vagyok!!

mancanyu 2011.03.18. 12:59:00

Nagyon szeretném megnyerni!!
süti beállítások módosítása