Nesze!szer

Asztrológia iránytű nemcsak fanatikusoknak

2010. december 13.
Beauty horoszkóp
 
Őrült hét vár ránk, nézzük meg, ki hogy fog lavírozni karácsony előtt a hét sípályáján. Bika, te bírod még a nyomást? Te pedig Skorpió a folytonos megújulást? 
 
2010. december 13 – 2010. december 19.
 
 
 
 
Kos
Március 21 – Április 20.
Alapvetően a szakmai és a személyes helyzetek csatáznak a jövő hetedben, mi több, versenyhelyzet alakulhat ki. Tény, többször is villanthatsz a siker felé vezető úton, így mindenki tud arról: érkezel! Viszont nehézségeid adódhatnak, ha elfelejted, hogy az élet nem csak munka, van az a szórakozás nevű dolog is. Tudod, ahol bevétel van, ott kiadásnak is lennie kell. Emberi kapcsolataid figyelmet és energiát igényelnek, vagyis téged. Adj nekik a lelkesedésből, a forrás nálad fakad.
Nem akarsz beállni a sorba, nem akarod a többség ízlését követni. Kövesd hát a saját ötleteidet, intuíciódat egy-egy választásnál. Végtére is elsősorban a kisugárzás és a fellépés számít, és a saját stílusodnak megfelelő hivatalos öltözék kreatívan megvalósítható.
 
Bika
Április 21 – Május 20.
Úgy érzed magad, mint egy szendvicsember a pénzügyeid és a tűrőképességed között. Nyomás van, kihívás és kötéltánc. Mivel azonban a személyiséged része a presszió, pontosan tudod, hogy ezt milyen erők mozgatják és hogy hogyan lehet megszelídíteni, netán meglovagolni. Így aztán előnyt kovácsolhatsz a rázósabb ügyekből is, ha kellően körültekintő vagy. És mivel anyagiasságból dupla adagot birtokolsz, ezekben a napokban megízlelheted azt is, az életben a legjobb dolgokat ingyen adják. 
A növekvő pénzügyi tudatosság erősödő magabiztossággal jár, ugyanakkor meglehetősen fukar tudsz lenni magaddal. De ha azt érzed valamivel kapcsolatban, hogy az téged szebbé, fittebbé, többé tesz, akkor ne tagadd meg magadtól csak azért, mert többe kerül, mint amennyit szerinted ér. Jár neked, hogy csinos szendvicsember legyél!
 
Ikrek
Május 21 – Június 21.
Mélyítheted, valamint rendezheted emberi kapcsolataidat. Aki eddig a hivatalos oldaladat ismerte, annak mutathatsz magadból picit többet. Akit egyéb teendőkre hivatkozva hanyagoltál, azt kiengesztelheted. Nevezhetjük ezt az igazság pillanatának is, amikor egyszerűen alkalmad nyílik arra, hogy kimutathatod: képes vagy elköteleződni mások felé. Érdemes nem kicselezni ezt a lehetőséget, mert a kapcsolati tőke szempontjából még kamatoztatni tudod ennek a periódusnak a gyümölcseit.
Számos dolgot megkérdőjelezel magadban és magad körül. Mindent, amit nem érzel autentikusnak. Ez a divattal kapcsolatos választásokban is látható, hiszen tisztában vagy azzal, hogy azzal is kommunikálsz, amit magadra veszel. Ha tehát azt érzed, hogy nincs egy göncöd se, az azért van, mert épp változásban vagy te is, az ízlésed is. 
 
Rák
Június 22 – Július 22.
Határidők, sürgős elintéznivalók, sürgető kollégák és körülmények színesítik a napjaidat. Ennek adnak még egy pofont a személyes kapcsolataid, mert amíg te teljes fordulatszámon pörögsz, mások fél lábbal már az ünnepekben toporognak. Ez okozhat surlódást, de benned is feszültséget kelt, mert ebben a rohamosan rövidülő időben mintha egyre több dolgot kellene elintézned. Harcias kedvedben vagy, megértést vársz, ami igaz a másik oldalon állókra is. De! Látok egy téged támogató Vénuszt, ami az ő bájával, romantikus felhangjaival besegít a csatározások elrendezésébe. 
Inkább gyorsan, rutinból teszed magad szebbé és indulásra késszé reggelente. Időhiányban szenvedsz, és néhanapján az is előfordulhat, hogy inkább vagy utcai sportos, mint divatmagazinosan stílusos. Ezzel együtt nem viseled jól, ha megmondják, mit vegyél fel ahelyett, amit épp viselsz – csak hogy itt is igazold a harcias kedvedet.
 
Oroszlán
Július 23 – Augusztus 22.
Hiába vagy romantikus, játékos és érzel magadban annyi energiát, amennyi egy földrésznek is elegendő lenne, ez egyszerűen nem tudja ellensúlyozni azt a feszültséget, amely a munkahelyeden hat rád. Semmi komoly oka nincs, épp csak évet zársz, és szeretnél úgy szabadságra menni, hogy minden rendben van. Sőt, úgy, hogy minden a legnagyobb rendben van. És hogy még a szórakozás is helyet kapjon? Hm, maximum a hétvégén. Ha ezt tolmácsolod életed szereplői felé, akkor nagyobb duzzogások nélkül megúszható a hét.
Őrültek hete várható, és hiába tudod, kit mivel szeretnél meglepni karácsonyra, ez sem az a hét, amikor erre időt tudsz áldozni. Szervezésre van szükség, ahogy előző héten is. Jelenleg azt javaslom, hogy a kisebb ellenállás irányába haladj lefelé a sípályán…
 
Szűz
Augusztus 23 – Szeptember 22.
Míg szakmai síkon várakozol a történésekre, amelyek nagy valószínűséggel meg is fognak történni, újabb aktakupac formájában - addig a magánszférád továbbképzések lehetőségeit tartogatja a számodra. Tanulhatsz a párkapcsolatok és a romantika terén a bizalomról és arról, hogy milyen jó néha kontrollt veszíteni. 
Ha némileg unalmasnak, színtelennek látod a világot magad körül, és ilyennek magadat is, akkor itt az ideje, hogy színeket varázsolj. Játssz a formákkal és ne söpörd a szőnyeg alá az első megérzéseidet! Ha kedved van bohócnak öltözni (és persze te csakis önmagadhoz vagy képest őrült lenni), akkor tedd azt!
 
Mérleg
Szeptember 23 – Október 22.
Otthonodban a színfalak mögött emberi játszmák zajlanak, melyek érezhetők, de nem most bontakoznak ki, addig rengeteg minden testet ölt a hivatásodban és jó eséllyel a pénzügyeidben is. Kicsit úgy tűnhet, mintha minden ügyed önmagát irányítaná és neked vajmi kevés hatalmad lenne dolgaid felett, egyszer csak lesz egy fordulópont, amikor minden a helyére kerül. Na nem magától, te is kelleni fogsz hozzá…
Úgy működsz, hogy minél jobb kapcsolatot ápolsz önmagaddal, annál kevesebb erőt és energiát fordítasz arra, hogy mit vegyél fel, mit mivel társíts, jól nézel-e ki, satöbbi, satöbbi. Mert ha bent rend van, akkor ez kívül magától értetődően látszik. Ezen a héten elsősorban ez az érzés irányít majd, és nem annyira az, hogy mások mit gondolnak, lájkolnak-e. Ez a könnyedség pedig annyira kiül majd a külsődre, hogy mágnesként funkcionálsz mások társaságában. Szépségmágnesként.
 
Skorpió
Október 23 – November 21.
A végletekig kitartó és elkötelezett vagy, valóban úgy működsz, ahogy a hegy belsejében magának utat törő víz, amely mélyről jön, de biztosan a felszínre tör. Ezekben a napokban eléred a felszínt, és ez az erő hoz magával érzelmeket, szavakat, gondolatokat, amelyek nem ismeretlenek a számodra, de a környezeted ezt már nem mondhatja el magáról. Ez neked persze tetszik, mert bírod, ha titokzatosnak látnak, aki folyton újat mutat. Arra figyelj mindösszesen, hogy mindezt hogyan továbbítod az embereknek. 
Olyan színeket, formákat és stílust választanék a helyedben, amelyek nyugtató jellegűek. Elég, ha te vibrálsz, nem kell, hogy a külsőddel is ezt tolmácsold. Sokkal inkább szóljon ez a hét arról, hogy jól érezd magad, mint arról, hogy mindenkinél figyelemfelkeltőbben nézzél ki.
 
Nyilas
November 22 – December 21.
Többször írtam már, hogy nem szokványos ez az évzárás, ha azt vesszük, hogy mi minden van mögötted az elmúlt másfél évet visszanézve. A sok bizonytalanságot felváltotta a remények, lehetőségek, megvalósítások időszaka. Ezek ugyanúgy kihívásokat tesznek a válladra, de nem mindegy, hogy a benned lévő spirálon lefelé vagy felfelé haladsz éppen. Ez most egy felfelé vezető út, amely több jókedvet, boldogságot, romantikát és szakmai megvalósulást hoz magával, mint amennyiről valaha is álmodni mertél. Csak egyszerre légy optimista és türelmes, légy kedves! 
Ha vannak pillanatok, amikor épp lent vagy, netán sürgetnéd az időt, akkor tegyél meg mindent annak érdekében, hogy kiegyensúlyozd magad és helyére billentsd az önbizalmadat. Lepd meg magad neked tetsző, izgalmas ruhákkal, és ha bolondos, feltűnő színekbe öltöznél egy reggel, akkor tedd azt, mert ez visszahat rád.
 
 
Bak
December 22 – Január 20.
A képzelőerőd nyargalászik, már-már meglepő kreativitás dolgozik benned, miközben 100 százalékot teljesítesz a kézzel fogható világban, vagyis a munkahelyeden. Ez a kettőség nagyon kellemessé és élvezhetővé teszi számodra a napokat még úgy is, hogy te alapvetően szívesen és örömmel dolgozol. Számtalan “Heuréka” pillanatot élhetsz át! Keresd azokat a szituációkat, amelyekben megmutathatod, mit tudsz, mert újfent vannak lehetőségek, amelyek szelét a vitorládba foghatod.
Külsőddel is mutasd meg a benned lévő magabiztosság és szilárd alapok nászát a szenvedéllyel! Te is színesebb leszel, őrültebb, de olyan megoldások és ötletek merülhetnek fel benned, amelyek hosszabb ideig a ruhatárad részét képezik majd. Márpedig a megújulás jó! Tényleg! 
 
Vízöntő
Január 21 – Február 19.
Fáradt és kimerült vagy. A napok talán energikusan indulnak, de a muníciód nem bírja estig. Mindez persze nem meglepő az elmúlt heteket tekintve. Lehet, hogy szívesen kerülöd az embereket a munkában is, otthonodban is, amivel nincs is semmi baj, de munkatársaidnak mégse mondhatod egy megbeszélés közben, hogy most nincs kedved beszélgetni. Mivel ez erőfeszítést igényel tőled, próbálj ne durván, sértőn kommunikálni. Gondolj arra, hogy hamarabb szabadulsz, ha közreműködsz, és jó úgy eldobni a seprűt, hogy később még felvehesd.
Ha van eredetiség, azt nem ezekben a napokban fogod megmutatni a világnak. Amennyiben a világ könnyebb és élhetőbb attól, hogy a praktikumra figyelsz, akkor nem kell megerőszakolnod magad, nyugodtan öltözz funkcionálisan. Aggódásra semmi ok, ez csak átmeneti állapot.  
 
Halak
Február 20 – Március 20.
Pont mint egy diktátor! Úgy érzed, mindent és mindenkit irányítanod kell. Ezt nem mindenki fogadja örömmel, sőt mi több lesznek olyanok, akik határozottan ellenállnak majd. Lazíts kicsit, és vedd elő az empatikus énedet. Felesleges energiádat inkább a konditeremben vezesd le, hogy elkerüld a kellemetlen következményeit annak, hogy alfahímnek érzed magad.
Menj el például szórakozni. Táncolj, tombolj, partizz! Barátaid körében mostani hangulatod jobban kezelhető, beemelhető, különösen ha valami kötetlen programot találtok ki magatoknak. Ha hódítani szeretnél, ezúttal legyél dög, válassz szexi, kimondottan feltűnő ruhákat.
 
 
Nesze!Kékbarna
 
kekbarna@gmail.com


 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr42512151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása