Nesze!szer

Az élmény multiszenzuális közvetítése

2010. október 27.
 
Álmos szerda reggel, Lush sajtótájékoztatóra ébredem. Igyekszem, kicsit kések, de még időben megérkezem a Corvintetőre. Limonádé vagy fehér rumos koktél? Nem okoz gondot a választási lehetőség, decensen iszom a koktélt. 
Rövid köszöntőt követően, kitör a TUCA TUCA őrület, pajkos lányok s fiúk zenélnek. A TUCA TUCA csípős, szemtelen fejillata engem is táncra csal, bár kint már jön a fagy, bent mégis süt a Nap. Meleg vanília, ylang ylang, kissé incselkedő ibolyalevél és vetivert különleges párosítása egy fiolában. Hamarosan az üzletekbe kerül a TUCA TUCA masszírozótömb is, amelyben az illat lágy kakaó és sheavajba bújva meghitt masszázsra csábít egy téli estén.
Sőt, ha ez nem volna még elég, kapaszkodj meg a székedben! A Lush mostantól gyertyákat is árul! Különleges kókuszolajból és repceviaszból fejlesztettek ki egyedülálló paraffinmentes gyertyaanyagot, amely hosszú órákon át megőrzi a márka új illatait otthonodban.
 
LUST - érzéki jázmin illat.
ORANGE BLOSSOM - simogató mediterrán szellő.
VANILLA BRULÉE - édes, karamellás csoda, amely még az édesszájúaknak is meglepetést okozhat!
Nesze!N
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr832402961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása