Nesze!szer

Méthode Jeanne Piaubert, a márka amitől csodás bőrt és karcsúságot kapunk

2016. július 06.

 

 

 

jp.jpg

 

 

Márkák jönnek, márkák mennek, újabb és újabb csodaszerek tűnnek fel a női kozmetikumok és alakformálás terén. Ám egyetlen egy van, amit egyrészt fantasztikusnak neveznénk, másrészt ennél hatásosabbat nem ismerünk, pedig már túl vagyunk sok mindenen a témában. Ez a csoda a francia Méthode Jeanne Piaubert. Nem véletlenül ilyen remek, ugyanis ezt a csodálatos alakformáló és karcsúsító termékcsaládokat tartalmazó brandet egy korát jóval megelőző francia hölgynek köszönhetjük. A történet még 1925-ben kezdődött, Jeanne ugyanis  képzett vegyészmérnök volt, és az egyik első fizikoterapeuta nő volt Franciaországban, aki ezen a területen szaktekintélynek számító Allard professzor mellett, asszisztensként kezdte pályafutását és vett részt az első elektroterápiás kutatásokban. Ez a csodás hölgy az orvosi tapasztalataira alapozva fejlesztette ki alakformáló berendezését és azt kezdte tanulmányozni, hogyan fiatalíthatja a bőrt. Egyre nagyobb sikereket ért el a karcsúsítás terén, aztán szépen lassan kifejlesztette az Aktív Dermoplasztikai metódust, amely kézi masszázson, elektromos stimulációs és speciális termékek használatán alapul. Hihetetlenül hangzik, de 1928-ben már meg is nyitotta első szépségszalonját Párizsban, ahol ő maga képezte ki a terapeutákat, orvosi felügyelet alatt karcsúsították a hölgyeket. Jeanne igazi úttörő volt, aki arra biztatta a nőket: foglalkozzanak a testükkel! Így, 2016 táján azért megfogadhatjuk ezt a tanácsot, ugye?! Főleg, ha az általa alapított márka készítményeit használjuk. Őszintén szólva még soha, de soha nem volt ennyire hatásos termék számunkra. Zseniálisan formálnak és vékonyítanak ezek. (A mellápoló kezelés is szuper, nők ezrei esküsznek erre!)
A számos termék között nehéz lenne mindegyikről írni, de néhány rendkívül sikeres terméket mégis kiemelnénk… mert ezekről tudnotok kell és kész! 4 lépésből áll az egész módszer, tehát sorrendben, ha ti is követni szeretnétek: 

Tisztítás: tehát mindig tiszta bőrön alkalmazzuk az összes Méthode Jeanne Piaubert készítéményt!

Stimulálás:

gym-toner_kep.png

 

Gym-Toner

A Méthode Jeanne Piaubert különösen fontos szerepet tulajdonít a stimulálásnak, mely 4 lépcsős módszerének egyik nélkülözhetetlen eleme. A Gym-Toner egy hatékony masszírozó eszköz, mely anélkül biztosít frissítő masszázst, hogy elmozdítaná a bőr szöveteit. Használatával 30%-kal növeli a karcsúsító termékek hatékonyságát. Ezt használjuk a harmadik szakasz előtt, így a hatóanyagok még jobban eljutnak oda, ahová kell. 

Harmadik lépésként válasszunk egy magunknak megfelelő karcsúsítót, 3 tippünk is van a márkától: 

 

dna_slim_kep.jpg

 

DNA SLIM karcsúsító gél-krém

2 hetes, fogyasztó éjszakai kezelés, mely erőfeszítés nélkül harcol a genetikai elhízás és a cellulit ellen. A krém hatása fokozható a hozzátartozó masszírozó fejnek köszönhetően. A DNA SLIM karcsúsító kezelés minden olyan nőnek ajánlott, aki feszes alakról álmodik. És dívaként szeretne ébredni...

expresslim_kep.png

 

ExpresSlim karcsúsító krém

Éjszaka van időd szépülni? Ez a te terméked! Ez a krém a karcsúsítás mellett hatékonyan küzd a makacs cellulitisz ellen. Csupán 15 nap alatt legyőzi a legellenállóbb cellulitiszt kifejezetten a combokon, a csípőn és a derék területén. Igazi kozmetikai kihívásnak tesz eleget: a zsírraktározó zsírsejteket zsírégető zsírsejtekké alakítja át. Koffeinfokozó koktél, mely segít megőrizni az alakot. A bőr tónusosabbá, feszesebbé és rugalmasabbá válik. Nem szép ez a kifejezés, de azt kell mondjuk: piszok jó! 

 

speed_dieting_kep.png

 

Speed Dieting

7 napos, diétamentes fogyókúra, mely csökkenti a narancsbőrt és a zsírpárnákat. (Na, mit szóltok)Két különböző krém, melyek külön hatóanyagok segítségével formálják az alakot nappal és éjszaka. A két krém segít a zsírok minimális raktározásában és maximális kiürítésében éjjel és nappal egyaránt. Hatékonyságában kiemelt szerepe van a nélkülözhetetlen pro-kalcium komplexumnak, mely kiegyenlíti a kalciumszint ingadozását, mely a súlygyarapodás egyik fő kiváltó oka. Ragyogó mikro-gyöngy szemeivel pedig selymesen csillogóvá varázsolja a bőrt. Ezt próbáltuk és tényleg különösen hatásos. Nemcsak ígér, hanem teljesít is! 

radical_firmness_kep.png

 

Radical Firmness karfeszesítő hab

Na, ki ismeri az integető izom fogalmát? Ó, mindenki, főleg, Cameron Diaz óta...Az öregedés első jelei nagyrészt a környezet okozta külső stresszekből származnak, mely következtében a bőr idővel veszít rugalmasságából. A kar területe kifejezetten érzékeny a megereszkedésre. A Radical Firmness karfeszesítő hab a kar területén hat, ahol a bőr mindhárom rétegében kifejti feszesítő hatékonyságát. A „jégkocka hatásnak” köszönhetően, a karfeszesítő hab használatakor azonnal kifejti lifting hatását, mely során összehúzza a bőrszöveteket és azonnal feszesíti a bőrt. Használatával a szövetek rugalmasabbá válnak, fokozódik a kollagén szintézis és a kar kontúrja élesebbé válik. 

Speciális igényekre is van megoldása a Méthode Jeanne Piaubert márkának!

seins_fermes_kep.png

 

Seins Fermes Mell Ápoló Szérum

Jó hírünk van! A mell megereszkedésének megakadályozására van segítség! Finom, könnyű textúrájú és krémes állagú, mely azonnal felszívódik. Serkentő, összehúzó hatású, mely növeli a mell kontúrjának tónusát. 4 hetes kúra, mely során a mell újra feszesebbé, rugalmasabbá válik.

 

 

Természetesen ezek a termékek sokkal hatékonyabbak ha mellé az ember helyesen táplálkozik és sportol is. Tehát, a lustaság sosem segít! De tényleg ez a világ legjobb márkája szerintünk, ha alakot szeretnénk formálni. 

 A márka most egy igazán klassz meglepetéssel készül nektek, ITT követheted a facebook oldalukat. Érdemes, mert most játék is indult náluk és nyerhetsz ezekből a csodás karcsúsítókból, katt IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1008858164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása