Nesze!szer

LaPrairie transzformáció az arcon

2016. április 17.

 

laprairie_transf.jpg

 

 

A héten az egyik napunk csodás délelőttel indult, ugyanis, ahogy az instán már beszámoltunk nektek róla: a LaPrairie egy kényeztető kezelésre hívott meg bennünket. Mivel elég régóta ismerjük, csodáljuk és tiszteljük a márkát, nagyon, de nagyon vártuk ezt. Szakavatott kezektől kaptunk masszázst, hegyi kristállyal és rózsakvarccal is kényeztettek bennünket és luxus hatóanyagokkal. És az egyik újdonságukra figyelmesek lettünk, erről mesélünk most nektek. A Cellular Swiss Ice Crystal Transforming Cream SPF 30 tulajdonképpen egy olyan mely egyesíti magában a bőrápolás, az UV-védelem és a smink jótékony hatásait. Mondhatjuk azt is, hogy alapozó, vagy bb, ha valamihez hasonlítani szeretnénk, miközben sokkal több. Arcszín korrigáló kezelés, tehát nem maszkot tesz rád, nem is olyan, mintha csinálna valamit és közben mégsem... hanem ez egy csoda. Olyan lehelletvékony réteget képez az arcon, hogy csak na. Egyszerűen megmarad az arcod karaktere, de mégis sokkal gyönyörűbb lesz a bőr. A pirosság és egyéb elszíneződések halványulnak és kapsz egy egységes ragyogást. A színkorrigáló, alkalmazkodó pigmentek felismerik az arcbőrből hiányzó, ezáltal fakóságot kiváltó színt és azonnal ellensúlyozzák azt. Tele kis intelligens valamivel, ami úgy reagál, ahogy arra neked szükséged van. Közben védi is a bőrt és finomítja a pórusok láthatóságát. Elsőre a kezünk belső felére kentük és annyira lágy, hogy őrület. Arcon pedig a randa kis pigmentfoltjaink totálisan eltűntek, melyek tavasz egy kedves antibiotikum és a nyár találkozása folytán keletkeztek. Semmi fakóság A Cellular Swiss Ice Crystal Transforming Cream-ben a Swiss Ice Crystal Complexet új generációs, intelligens pigmentekkel kombinálták. A százszorszép kivonat (Bellis Perennis) segít egységesíteni a bőrszínt, az UVA/UVB SPF 30 pedig óv az UV-sugárzástól. Ez az új készítmény helyreállítja az arcbőr vibráló, fiatalos ragyogását, hogy az hibátlanul tündökölhessen. A Cellular Swiss Ice Crystal Transforming Cream, melyhez egy exkluzív alapozó ecsetet is mellékeltek, négy csodaszép árnyalatban kapható, különféle bőrszíneknek megfelelően. Aki megengedheti magának, az engedje meg. Természetes arcot ad, sokkal egységesebb bőrt és szép arcszínt, nem erőszakosan! 

Így alkalmazd:

• Vidd fel a megtisztított arcbőrre.
• Pumpálj egy kis mennyiséget az ujjbegyeidre; tegyél egy pöttynyit a homlokra, az orcákra és az állra.
• Használd az exkluzív alapozó ecsetet; felfelé irányuló, simító mozdulatokkal dolgozd el a terméket a homlokon, lefelé irányuló mozdulatokkal az orron. Körkörös mozdulatokkal haladj középről kifelé az orcák mentén és az áll
irányába. Alaposan dolgozd el az arcéleknél. (Ez fontos, ne feledd!)
• Amennyiben erősebb fedést szeretne, kézzel vidd fel!

LaPrairie Cellular Swiss Ice Crystal Transforming Cream SPF 30, 30 ml, 53 300 Ft

 

csic_tc_iso_4c_mood_3_lr_klein.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr838629682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása