Nesze!szer

Mi van a nyúlon túl? Hú!Svét idén is!

2016. március 30.

 

svet_nyul1.jpg

 

 

Idén is felvetődik a kérdés, amikor már minden traktának és dőzsinek vége, hogy mi van a nyúlon túl? Hol és hogyan eszünk jót, fantasztikusat, hörpölünk csodálatosat?! És örömmel jelenthetjük, a nyúlon túl pont egy másik nyúl van. Vidéki, éttermiségi, tehát ínyünkre való nyuszizás lesz ez, kis sonkával, sok más finomsággal. Tehát, ahogy ez már néhány esztendeje lenni szokott, a legjobb éttermek ütnek tanyát Palkonyán és etetnek-itatnak bennünket ezen a hétvégén, magyarul lesz HúSvét! Következők lesznek a 2016-os menüben:

 Erhardt Étterem, Sopron – a Haraszti Pincében

 Mandula Étterem és Borbár, Villány – a Parázs Vendégházban

 Baricska Csárda, Balatonfüred - a Faluházban

 Chianti Étterem, Veszprém – a Faluházban

 Kistücsök Étterem, Balatonszemes – a Nóra Portán

 VIATOR Étterem és Borbár, Pannonhalma – a Pertu Portán

Meghívott vendégek:

 Zsolnay Étterem, Pécs – Mokos Pincészet

 Kővirág Étterem, Köveskál – Borostyán Vendégház

 Kredenc Borbrisztró, Balatonfüred – Palkonyha

 Pesti Burger & Bár, Budapest – Palkonyha

 Almalomb, Hosszúhetény – Palkonyha

Aki még nem járt ilyen rendezvényen, annak elmondjuk, hogy több kiváló étterem összefogásával a Szentendrei-szigeten található Rosinante Szállodában 2012 februárjában jött létre első gasztro randevú, amely közel hozta egymáshoz a műértő közönséget és az akkor még nyolc innovatív vidéki konyhát vezető séfet. A jelenleg 15 vidéki étterem közös nevezője a minőségi konyha és a szívből jövő vendéglátás. A cél mindezek népszerűsítése évi több rendezvény keretén belül azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az ínyenc utazók fókuszába új, kevéssé ismert kulináris desztinációk kerüljenek. A mellékelt videóban pontosan látjátok a hangulatot, a lényeget, a sok finomságot és azt, hogy a mi szívünkhöz és gyomrunkhoz miért áll közel ez a rendezvény (is). 

 

Minden további infó ITT, tehát hétvégén találkozunk Villány mellett, Palkonyán. Száj nem marad szárazon, az biztos! Na puszi, nyuszi! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr858545470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása