Nesze!szer

Néhány ritkán látott fénykép a ma 80 éves Alain Delonról

2015. november 08.

 

 

alain_kezd.jpg

 

alain7.jpg

 

alain6.jpg

 

alain9.jpg

 

alain8.jpg

 

alainmeg.jpg

 

alainmeg2.jpg

 

alainmeg3.jpg

 

 

A férfi, aki igazi szívtipró. A férfi, aki nagyon, de nagyon jóképű (volt) mindig. A férfi, aki nem egyszerű eset, már fiatalként nehéz volt kezelni. A férfi, akinek három testőre is meghalt, aki az alvilággal is kapcsolatba került és aki Franciaország egyik jelképe. A férfi, aki Romy Schneider fényképét még mindig a pénztárcájában hordja. A férfi, aki Alain Fabien Maurice Marcel Delon néven született. A férfi, akitől két gyermekének édesanyja állítólag zsarnoksága miatt vált el. A férfi, aki soha nem fogadta el igazán azt a fiát, aki minden gesztusában és vonásában hasonlít rá. A férfi, aki fura politikai nézeteket vall. A férfi, aki azt mondta, ha Hollywood akar valamit tőle, majd eljön érte.

 

alainmeg4.jpg

 

Ez a férfi ma 80 éves. Ezzel a kis képgyűjteménnyel kívánunk boldog születésnapot a férfinak, akit Alain Delonnak hívnak! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr498059432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása