Nesze!szer

Szivárvány party szülinap, egy jó döntés!

2024. március 16.

 

party1.jpg

 

Egy tippet szeretnék adni nektek. Mert ebben a témában én is tanácstalan voltam, de nagyon. Közeledett a lányom születésnapja és az érzés is: nem tudjuk, hol legyen a buli? A 2 éve "használt" játszóház honlapja elrémisztett az árral, meg pontosan emlékszem, a szolgáltatás bőven volt mit hagyjon maga után. Tavaly szuper helyen voltunk, de ugye az kilőve. Szabadulószobába volt az egyik barátnő bulija nemrég így nem tudtuk, mi is legyen.

Többen ajánlották a Party To Go szolgáltatást, amit én elsőre olyan fellengzősnek éreztem, mint ötletet, mert party szervező egy gyerek szülinapjára? Aztán rájöttem, nincs is ennél jobb. Leveleztünk egy sort Ágival, akié a vállalkozás és már világos is lett, ez tök szuper dolog. Gyakorlatilag az ünnepelt igényeire, személyiségére lehet szabni a bulit. Rozival is egyeztetett, ő nem szeretett volna semmi olyasmit, hogy túl sok szó legyen róla. Ő mozgásra vágyott és egy zúzós kis mulatságra. Mivel nincs őrült nagy rajongása fanatikusan egy figurára vagy mesére sem, viszont a szivárvány mindig a kedvenc motívuma volt, ez lett a tematika. Szivárvány challenge, hogy azért legyen benne sportolás is, mert az ő barátai azért elég izgága csapat. Kiküldtük a meghívókat, találtunk bérelhető helyet és onnan nekem már nem volt sok dolgom, csak a dekorálás. Aztán eljött a buli napja, amit már nagyon, de nagyon várt a 10 éves. És hát az eddigi legjobb szülinap evör volt, köszönet érte az animátornak is, aki Ági tervét követte - vele közösen. Egy vetélkedőn mentek végig a kis kamaszkák, sok kültéri feladattal is, mert ez is fontos volt számunkra, hogy menjenek levegőre is. Megoldották a feladványokat, nagyon ügyesek voltak csapatként és jó sokat nevettek is. És a végén az egész egy uv partyba torkollott. Igen menő volt az egész és a barátok igen jól érezték magukat. Köszönöm a makacsságomnak, hogy a Party To Go szolgáltatást választottam. A lehető legjobb döntés volt idén.... de hogy jövőre mi lesz?! ...Ági majd törtheti a fejét...D

Ps: mivel már instán kérdeztétek, felnőtteknek is kérhettek tematikus bulit! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7218355365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása