Nesze!szer

Új luxus szappan szerelmünk: a Zador

2015. október 29.

 

 

zador2.jpg

 

Nem is olyan régen a Harangvölgyi anti-aging központban jártunk, ahol felfigyeltünk egy szépséges ékszer dobozkára. Nem tudtuk, mi van benne, de valami finom illatot is éreztünk. Kiderült, hogy gyönyörű szappanok rejtőznek a dobozban. Nem ismertük a márkát. Zador - ez volt rájuk írva. Na persze, hogy érdekelni kezdett bennünket, honnan is jönnek ezek a szépségek!

Mint kiderült, a Balaton-felvidéken volt egykoron Zádor vára, a Káli-medence közelében. Mivel mi imádjuk eleve ezt a helyet, örömmel vettük, hogy a csodásan csomagolt szappanok ott készülnek. Amit elsőre levettünk: az igényesség. A papír, amibe burkolták a darabokat, gyönyörű, a grafikájával együtt. Az illatuk pedig fantasztikus. Egy francia szappan manufaktúrákból ismert eljárással készülnek, többszöri hengerelésen mennek át és így keletkezik a leghomogénebb anyagú szappan. Emberi kéz vezéreli a prést, 1000 kg nehezedik rájuk, így egyáltalán nem lesz törékeny a végeredmény, hanem nagyon tömör. Shea és magas E-vitamin tartalmú növényi olajok vannak benne és sehol semmi kőolaj-származék, az egésznek pedig igen magas minőségű Hévizi termálvíz az alapja (nátrium- hidrogén - karbonát, vas, jód, kalcium, magnézium, kálium, fluor továbbá kén és szén- dioxid adja a jótékony hatást). A szappanok illatáról pedig külön fejezetet tudnánk írni, olyan fantasztikus. Soroljuk is:  Füge-körte, Levendula-verbéna, Kakaó, Paprika, Rózsa, Cseresznyevirág, Szőlő. Mi a rózsásba és a kakaósba szerettünk bele, de a füge-körtéset is majdnem megvásároltuk. Őrületesen finomak. Szó, mi szó, mi ilyen gyönyörű, minőségi és finom illatú szappanokkal Magyarországon még nem találkoztunk. Gratulációnk a két fiúnak, aki kitalálta a Zador márkát, nem véletlen, hogy külföldön már híre ment és még a közel-keleten is viszik, mint a drágább kocka cukrot. Egy biztos, mi meglehetősen sokat fogunk vásárolni belőle, belülük mert igazán színvonalas ajándék (is), amellett, hogy már itthon is használjuk...

A Zador szappanokat a Harangvölgyi szalonban keressed, az Ó utcában, weboldal ITT.

 

zador1.jpg

zador3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1007158775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása