Nesze!szer

Nem mind rózsaszín, de mind Barbie!

2015. augusztus 25.

 

barbie_cipo1.jpg

 

 

 

barbie1.jpg

 sophia-webster-barbie-shoes.jpg

 

 

 

A brit cipőtervező, Sophia Webster összeakasztotta, nem, nem a bajszát, hanem a tudását a Mattel céggel. Egy ikonikus hölgy adta az ihletet, Barbie. Elég baba cipők születtek ebből, melyek két nap múlva debütálnak és válnak megvásárolhatóvá. Ráadásul mini méretben is lesz ez-az. Na, ki lenne hajlandó egy ilyen rózsaszín tűsarkú csodában topogni? Mesés lenne?

És extraként itt van még egy videó, Barbi témában arról, hogy mit is tesz egy apa, ha a fia a szóban forgó babát, vagyis ennek Ariel változatát kéri születésnapjára. Nem, ez a papa nem akad ki, hogy így mi lesz a gyerekből, hanem: 

„Válaszd meg te, mit szeretnél, hogyan akarod kifejezni magad, a szexualitásodat, bármit. Dönts szabadon. Megígérem neked, hogy örökké szeretni foglak, és elfogadlak, bármilyen életet is választasz magadnak. Hagyom, hogy a fiaim döntsenek a saját életükről. Anya és én ilyenek vagyunk. Ennyi” - mondja neki és üzeni másoknak is. A kicsi pedig örül és valószínűleg nem emiatt lesz bármilyen is a szexuális hovatartozása. 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr567732446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása