Nesze!szer

Kleopátra háromszor

2014. június 23.

 

 

 
Szóval: hogy a rövid(ebb) hajat viselők kreativitása se fulladjon ki az egyenes-hullámos-copf kombónál, mutatunk 3 tippet a Kleopátra-hossz viselőinek.
1. Csavaros
Egyszerű, de nagyszerű hajviselet! Fogj egy-egy tincset mindkét oldalról, nagyjából a szemöldököd magasságában. Kezd el őket becsavarni az ujjaiddal, majd hátul egyesével rögzítsd egy csattal.
2. Turbános
Amire szükséged lesz, az egy hajgumi, hullámcsattok és egy kendő vagy turbán. Fogj össze annyi hajat a fejbúbodon, amennyit csak tudsz és csinálj belőle egy piciket kontyot. A hajad hossza miatt biztos maradnak kilógó tincseid a nyakadnál, amit a kendő/turbán mögé eldughatod.
3. Fonós
Emlékeztek még a Narancsvidék című sorozatból Marissa Cooperre? Rengeteg hajviselete volt, de a legjellemzőbb talán a fonás volt. Nos, minket rá emlékeztet ez az oldalt befont tincs, amit könnyedén a füled mögé tűzhetsz.  
Nesze!Dia
kleopátra 3 képes.jpg      

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr976386425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása