Nesze!szer

Arany shea érzékeny bőrre is

2014. január 19.

arany shea.jpg

Már megint a kutyán teszteltünk. Illetve vele. Nálunk állatkísérletek zajlanak itthon, nem szégyelljük ezt bevallani. Ugyanis, ha ő elhúzza az orrát valami kozmetikumnál, akkor az bizony mesterséges adalékot is tartalmaz. Megérkezett az új arany sheánk a mannától és tesztalanyunk bizony bele akart nyalni. (Kibontottuk a csomagot és megszagoltattuk szépen vele.) Tehát semmi adalék, az tuti. Ez a mannáéknál megjelent újdonság, az Arany  Shea Vaj attól különbözik a többitől, hogy belekeverik a karitéfa gyökerét is, ez színezi. Tehát nem egy fehéres valami, inkább sárgás. De ugyanúgy kiveszed a tégelyből, picit melegíted a tenyeredben és már kenheted is. Más igazi eltérést nem észleltünk. Az illata igen finom, és ezt nem kizárólag az eb mondja, hanem mi is, mert használni kezdtük azóta. Ami biztos, hogy nagyon hosszan adja a hidratáltság érzetét a bőrnek. Ha a tiéd is szárazságra hajlamos, mint a miénk, akkor igen tudjuk ajánlani, főleg így, hogy ma már igen hideg volt. Persze, azt mindig tudni kell, hogy nehezebb vele dolgozni, mint egy flakonos testápolóval, viszont megéri az a fél perc plusz reggel a fürdőszobában, amit a shea felmelegítésére fordítasz. Íme, a hivatalos lista, milyen esetekben vetheted be ezt az arany újdonságot. (Kismamáknak feltétlenül javallanánk, a repedések ellen szuper!) 

  1. Száraz, érzékeny bőr megnyugtatására
  2. Bőrkiütések ellen
  3. Napozás utáni hámlás esetén
  4. Foltok és ráncok kialakulása ellen, azok halványítására és megelőzésére is
  5. Bőrviszketés ellen
  6. Kisebb bőrsérülések kezelésére
  7. Repedezett bőrre, sarokra, könyök bőrére
  8. A terhességi csíkok ellen az egyik legjobb segítőtárs
  9. Rovarcsípések ellen
  10. Izomgörcsök, ízületi feszültségek esetén
  11. Ekcémás bőrre
  12. Kisebb égési sérülések kezelésére is bevetheted
  13. Kisbabád érzékeny bőrével is csodát tesz, pelenkakiütések ellen kifejezetten ajánlott
  14. Hajpakolásként is használhatod, a kisebesedett fejbőrnek is jót tesz

Szóval, ha shea mániás vagy és valami újra vágysz, hát itt ez az aranyos kis mannaság. Azért is ajánljuk most, mert éppen leértékelték, és nem rossz így január magasságában egy kis spórolás a háznál! 

Manna Organikus ghánai arany shea vaj 100 ml - 2 190 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr175770676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása