Nesze!szer

Ajándékötletek pénztárcához szabva by Foreo

2022. december 14.

 

 

foreo_ajcsik_nyitokep.jpg

 

 

Számoljuk a napokat, lótunk, futunk, mindjárt szól a csengettyű. Mindig tisztelem azokat, akik már előző év december 30-án készen vannak az ajándékokkal, de én nem ez a típus vagyok. Viszont a Foreo nálam mindig ász a meglepikben, most hoztam is nektek egy postot, kinek, milyen árban, mit tudtok vásárolni, ha a beauty innovátor cégtől vásárolnátok! 

foreo_farm_to_face_sheet_mask_manuka.jpg


10 000 Ft alatt
FOREO Manuka Honey hidratáló és revitalizáló arcmaszk (3 db)
● Fogyasztói ár: 6 490 Ft
● Kiknek: akik selymes és hidratált arcbőrre vágynak
● Kor: ajánlott minden korosztály számára
Oh, ilyenkor mennyire imádjuk a mézet!  De nemcsak a teánkba jó, vagy a mézeskalácsba, hanem az arcunnak is! A mézek egyik különleges fajtája, a manukaméz a benne található tápanyagoknak köszönhetően külsőleg felhasználva is jótékony hatást fejt ki: rugalmassá és hidratálttá teszi a bőrt. A FOREO Manuka Honey textilmaszk valódi manukamézet tartalmaz, fiatalító hatásának köszönhetően a bőr simává, láthatóan üdébbé és fiatalosabbá válik. A maszk helyreállítja a bőr pH-értékét, halványítja a hegeket és bőrhibákat, és természetes ragyogást biztosít a bőrnek. A 3 maszkot tartalmazó csomag tökéletes ajándék lehet bárkinek, aki szereti az otthoni, ráérős szépségápolási rituálékat...és persze a méz isteni illatát!

foreo_skin_supremes_2022_luna_play_smart_2_set.jpg

40 000 Ft alatt
FOREO Skin Supremes LUNA™ Play Smart 2 szett
● Fogyasztói ár: 36 990 Ft
● Kinek: az alapos arctisztítás megszállottjainak
● Kor: ajánlott minden korosztály számára
A FOREO ikonikus LUNA™ termékcsaládjának köszönhetően bőröd nem csak az ünnepek alatt, de az év minden napján gyönyörűen ragyoghat! Az egyedülálló LUNA™ Play Smart 2 segítségével alig több, mint egy perc
alatt tisztává varázsolhatod bőröd. A puha, hipoallergén szilikonból készült sörtéknek és a készülék által kibocsátott T-Sonic™ pulzálásnak köszönhetően könnyedén eltávolíthatsz minden sminkmaradványt, szennyeződést és a felesleges faggyút. Az én bőröm mindig sokkal, de sokkal ragyogóbb, ha csak néhány percre bevetem reggel.   A lágy FOREO Micro-Foam Cleanser habzó krémmel kombinálva nagyszerű ajándék lehet annak, aki még csak most ismerkedik a FOREO termékeivel.

foreo_luna_4_body_1.jpg

 

60 000 Ft alatt
FOREO LUNA™ 4 Body masszázs eszköz testre
● Fogyasztói ár: 59 590 Ft
● Kinek: akik egész testes bőrfeszesítésre vágynak, különösen ajánlott leendő anyukáknak
● Kor: ajánlott minden korosztály számára
A FOREO LUNA™ 4 Body az első beauty készülék a piacon, amely T-Sonic™ pulzálást alkalmazva célzottan ápolja az egész testedet. A szabadalmaztatott szónikus pulzálásnak és az extra puha, orvosi szilikonból készült sörtéknek hála a készülék gyengéden masszírozza, mélyen megtisztítja és feszesíti bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, felveszi a harcot a narancsbőrrel, az esetlegesen abenőtt szőrszálakkal, és felkészíti a testet a mélyebb hidratálásra. A pulzálás intenzitása igény szerint állítható. A készülék kötelező darab lehet minden jelenlegi és leendő anyukának, aki szeretné egész testét feszesebbé, bőrét egységesebbé tenni. Mivel a készülék teljesen vízálló, így a zuhanyzóban is használható és még idő is spórolható vele!

foreo_skin_supremes_2022_bear_mini_ufo_mini_2_set.jpg


120 000 Ft alatt
FOREO Skin Supremes BEAR Mini™ UFO™ Mini 2 szett
● Fogyasztói ár: 118 900 Ft
● Kinek: bárkinek, aki rajong a szépségápolási eszközökért, nem csak ünnepnapokon
● Kor: 35 éves kor felett ajánlott
Ez az arcápolási páros segít ragyogóvá tenni az arcbőrt, és visszaadni annak fiatalságát és egységes kinézetét. A T-Sonic™ pulzálást alkalmazó BEAR Mini™ arcfeszesítő készülék mikroáramos technológiát használva az arc és a nyak 69 izmát dolgoztatja meg. Hatására bőröd láthatóan tónusosabbá és vegységessé válik, kisimítja a finom ráncokat, és megemeli az arc megereszkedett vonalait. Az UFO™ mini 2 készülék pedig elősegíti az arcpakolások mélyebb felszívódását, gyorsítja hatásukat, a vérkeringést serkentve egységesíti az arcbőr színárnyalatát. Tökéletes választás, ha szeretnéd szeretteidet vagy akár magadat ragyogó arcbőrrel megajándékozni, akár öregedésgátlás témában is!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4217995860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása