Nesze!szer

Edy Lenner: igényes táskák a piacon

2023. július 27.

 

 

dscf3009_1.jpg

 

A táska gyakorlatilag az auránk része már. Szeretjük, ha praktikus, ha jól pakolható, ha stílusos és ha igényes alapanyagokból készül. Nem is olyan régen ismertem meg az Edy Lenner márkát és a mögötte lévő történetet.

Ez a brand ugyanis egy anyuka álmából született.

Az Edy Lenner márka egy egyszemélyes vállalkozásból született. Névadója, Lenner Edina hobbiként horgolt korábban. Ez volt az Edy Handmade, amely már komoly követőbázisra tett szert.  A márka filozófiája és a teljesen természetes alapanyagok használata tette közkedveltté a termékeket, igaz, akkor még más dolgok készültek az igazán gondos és aprólékos horgolással.

Aztán szép lassan kiderült, hogy a többi termék mellett a horgolt kis- és nagyobb táskákra egyre többen és többen vágynak.  Az elégedett vásárlók, az egyre bővülő termékkínálat, az egyre finomodó és különleges technikák és megoldások érlelték meg a gondolatot Edina fejében:  itt bizony egy nagy ugrásra van szükség. A teljes arculatváltás meg is történt és így született meg az Edy Lenner

'" Az arculat még nem végleges és a termékpalettánk is folyamatosan bővül és fejlődik, de a kezdeti filozófia változatlan:" - meséli lelkesen Edina. Mutatok nektek a balatonfüredi fotózásról horgolt táskákat is képileg és az új, bőr vonalból is. Edinának ebben a segítség egy olyan férfi volt, aki képzeljétek, egy nagy márkának dolgozott régen, amit a svájci Louis Vuittonként is emlegetnek. Minden nagyon szépen kidolgozott, azt kell mondjam és színek terén lett több kedvencem is. Az a téglás-mályvás árnyalatú például.. no meg a sötétkék... meg a világos. Persze van fekete is, ha valaki a praktikus irányba menne... 

Táskák: Edy Lenner

Ruhák: Daarla style

 

 

 

 

dscf2545_1.jpg

 

 

dscf2734.jpg

 

dscf2577_1_1.jpg

 

 

dscf2356.jpg

 

dscf2294.jpg

 

dscf2801_1.jpg

 

dscf3046_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9718177743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása