Nesze!szer

Nyerj The Body Shop karácsonyi csomagokat!

2013. november 06.


GIFT BODY BUTTERS 2 (1).jpg

Olthatatlan szerelmünket a The Body Shop termékei iránt már jócskán ismerhetitek. Ma debütáltak a boltokban a karácsonyi szettek és mi tanulmányozni is kezdtük a sok-sok  szépséges csomagocskát. Két választásunk lett, amelyet gyorsan be is szereztük én megmutatunk nektek. 

A Body Butter Lollypop egy igazi nyalánkság testnek és léleknek. Epres, sheás és mézvirágos testvajat rejt magában, meg kókuszosat és mandarinosat is. Nekünk mindegyik igen bevált, ezeket szoktuk variálni itthon. Ilyen fűtéses szezonban pedig szinte kötelező ez a kényeztetés a bőrnek. Meg ugye a léleknek is. 50 ml-es mindegyik és nagyon cukin néz ki ebben a nyalókás kivitelben. 

A Gingerbread Gift House-zal maga a karácsonyi kényeztetés jön házhoz. Áfonyás és gyömbéres testvaj, és mellé mindkét fajtából egy szuper illatú tusfürdő is 60 ml-es kivitelben és egy hasznos zuhanypamacs. A házikó meg maga nagyon édes, be is költöztettük már a fürdőszobába. (Éljen a karácsony mánia!)

GIFT HOUSE GINGERBREAD_1.jpg

De mesélnénk még neked a The Body Shop idei karácsonyáról, mert a szlogen ebben az évben: "Ajándékozz örömöt!." Minden ajándékcsomag csomagolását egy nepáli gyár, a Get Paper készítette, amely már 20 éve áll kapcsolatban a céggel. A karácsonyi ajándékokból befolyó összegből a The Body Shop idén 200 000 fontot fel is ajánl jótékonyságra, hisz a cél, hogy 5 iskola felépüljön a Méltányos közösségi kereskedelemben résztvevő partnerek otthonában világszerte. (Minden Body Shop üzlet ad be a közösbe!) Tehát, ha ezekből a karácsonyi cukiságokból vásárolsz, te is támogatod, hogy a bolygó egy szegény részén egy pici gyerek iskolába járhasson és tanulhasson. Akár Nepálban, Honduraszban, vagy Ghánában és Indiában. Te valakinek ajándékot adsz, de más valakit is megajándékozol - egy eséllyel egy boldogabb életre.  

Mi pedig azt gondoltuk a The Body Shop-pal közösen, hogy titeket is megajándékoznánk.

3 karácsonyi csomagunk is van számodra, 2 Gingerbread Gift House és 1 Body Butter Lollypop! Ugye, milyen ínycsiklandó? 


Soroljuk is a teendőidet:

1. Tetszikeld és osszad meg ezt a postot.

2. Biztosítsd rajongásodról a The Body Shop facebookos oldalát is (ITT).

3. Válaszolj arra kérdésre, mi a The Body Shop idei karácsonyi szlogenje? A válaszodat pedig kérünk, a Nesze!szer facebookos oldalára írjad ki, a post alá. 

(Beküldési határidő nov. 13. Hajráááá!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr455617865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lili Szusz 2013.11.06. 23:34:14

Megosztom!Csodás ajándék és kifogyóban van a Gibraltáron vásárolt testvajam!:-)
süti beállítások módosítása