Nesze!szer

Hajbavágó kérdés: fontos tippek

2013. november 04.

hajbavágókérdés.jpg

 

Hosszú, vagy rövid, szőke, vagy barna, egyenes, vagy hullámos, mindegy, a lényeg, hogy egészséges és szép legyen. Mutatunk néhány egyszerű trükköt,amitől olyan lehet  a hajad,amiről mindig is álmodtál.

1. A mesterfodrászok azt javasolják,hogy aszerint válasszunk sampont magunknak,hogy milyen eredményt szeretnénk elérni,és ne az alapján döntsünk,hogy milyen típusba tartozunk. Ha például barna a hajszíned,de világosabbat szeretnél,szőkítés helyett használj szőke hajra való sampont, ezzel megspórolsz egy csomó időt, és még a hajadat is kíméled.(Garnier Ultra Doux világosító balzsam szőke hajra kamilla és méz,666 Ft)

2. A világ egyik legjobb érzése,amikor a hajad olyan szépen fénylik, hogy a napra lehet nézni, de rád nem. Ahhoz,hogy a csillogás tartós maradjon, hajfestés előtt keverj össze egy marék tengeri sót egy pohár vízzel, dörzsöld át a hajad, majd 15 perc elteltével öblítsd le.

3.Hetente legalább egyszer adj a tincseidnek egy kényeztető pakolást, ami segít neki a regenerálódásban. (Bilka Bioaktív intenzíven tápláló hajpakolás,1.178 Ft)

4.Ha töredezik a hajad,előfordulhat, hogy ez azért van,mert a fejednek mindig ugyan azon a pontján van felkötve.Variáld a lófarkad, és nemcsak azért, mert a változatosság gyönyörködtet, hanem, mert így megspórolhatsz egy kört a fodrásznál is.

5.Azon is sok múlik,hogy milyen hőmérsékletű vízzel öblíted le a samponod,illetve a balzsamod. Előbbit melegebb, utóbbit pedig langyosabb vízzel célszerű kimosni.

6.Tudjuk,hogy az élet nem mindig engedi, de ha időd van rá,hagyd a hajad magától megszáradni, ezzel sokkal jobbat teszel vele,mintha hajszárítóval szárítod meg.

7.A hajvégápoló szérumok mindig jó szolgálatot tesznek,ezért ne feledkezz meg a használatukról. (Gliss Kur Ultimate Repair folyékony hajvégápoló,1.499 Ft)

8.A legfontosabb tanácsunk pedig az, hogy hajmosás után semmikép se dörzsöld a hajad, főleg, idegesen a törölközővel, mert azzal roncsolod a szerkezetét, helyette inkább nyomkodd meg kicsit.

Neszer!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr15611650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása