Nesze!szer

Happy Birthday DiVino! Nyerj jegyet a José Padilla bulira!

2013. június 11.

divino padilla benti.jpg

Hol volt, hol nem volt... ez az a pont, ahol kicsit el is érzékenyülhetnénk, de nem fogunk, ma valahogy nem áll jól nekünk. Szóval. Kettő, azaz kettő darab esztendeje nyílt meg a DiVino nevű műintézmény, mely azóta fogalommá vált a borokat és boros bulikat kedvelők között. Mi is magunk mögött tudhatunk sok szép és másnap kevéssé szép estét a Bazilika tövéből, melyek mindig úgy indultak, hogy a DiVino-ban kortyolni kezdtük egy juniborász borát. (A többire nehezedjen a felejtés homálya...) A két esztendő alatt sokat nőtt az ünnepelt "kisded". Azóta számos rendezvényen találkozhattunk a konténerükkel, a vízilabdás megmozdulásoktól a gourmet fesztiválig, a motoros találkozóig, de a mobil egység a Citadella pompás kilátásához is felküzdötte magát nem is olyan régen. Romantikus fordulat ez, így mondanánk. És nemsokára a Gozsdu udvarban is lesz egy kisöcsi, de ő még születendőben van, tehát erről majd később. 

Sokat köszönhetünk a DiVino-nak, és most itt nem a macskajajra gondolunk. Inkább arra, hogy az intézmény által sok külföldi megismerhette a hazai vöröseket, fehéreket, habzókat és nyugton maradó nedűket is és jár oda vásárolni, ha országunkban van. Így viszik a magyar szőlőlevek hírét a világba. Most éppen terasznyitási szakaszban is van a DiVino, csak mondanánk, ha este kiülős kedvedben vagy. Szóval, ezek voltak a helyi hírek, majdnem szolgálati jelleggel. Zárnánk is ezt a blokkot. 

De most van szülinapi aktualitásunk is. Mert lesz egy szuper zárt bulija az ünnepeltnek 13-án, csütörtökön este. Van kedved eljönni? Mi hivatalosak vagyunk és gondoltuk, hátha te is kapnád a kedvet. Igeeen pöpec párti lesz, (tortáról nem tudunk), hisz nem más, mint Ibiza és a lounge zene királya: José Padilla fog pörgetni. Azért ez menőség, nem?! A Citadellánál, a lemenő nap fényében egy jó borral a kezedben hallgatni a mestert?! Hmmmm.... Mi eléggé készülünk rá, hangolódunk a José Padilla nótákkal a youtube-ról. Jól be is linkeltünk egyet, hogy tudd, mi a dörgés, csak átkattintasz és már szól is a muzsika. De. Akkor jöjjön a játék, hogy te is részese lehess az ünneplésnek. 2-szer 2 jegyünk van csütörtök estére!

 

1. Kérjük, tetszikeld ezt a postot. 

2. A facebookos oldalunkon írd be kommentbe, neked ki a kedvenc magyar borászod, vagy melyik "alkotást" kedveled a hazai szőlők remekei közül. ITT teheted meg

Este sorsolunk, hogy holnap már nálad lehessenek a jegyek. Hajrá és egészségünkre. Ja, és persze éljen az ünnepelt! 

 

 

divino padilla_1.jpg
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr525355506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása