Nesze!szer

Világmegváltó kozmetikumok

2013. március 13.

beauty dobogó.jpg



Kezdjük az elején. A modern nő annyi féle szépségtermék közül válogathat manapság, hogy sokszor kiválasztani a nekünk legmegfelelőbb alapozót vagy szempillaspirált nehezebbnek tűnik, mint eldönteni, csoki vagy eper öntet kerüljön-e a fagyinkra. Hiszen rengetegen ígérnek világmegváltó dolgokat, de úgy gondoljuk, nem járunk messze az igazságtól, ha azt mondjuk 10-ből 9-szer egy „Aha”- val kísért vállrándítással a fiókba tesszük legújabb szerzeményünket, magunkban pedig szomorúan vesszük tudomásul, a nagy bumm sajnos még mindig várat magára. Egy külföldi beauty oldal (refirenery) kiválasztotta azt a 6 terméket, amely mégis mindent visz!
Akár együtt is számolhatunk:

hourglass.jpg


1. A Sephora, Hourglass névre hallgató alapozója tavaly került le a drogériák polcairól, a Sephora-t pedig azóta elárasztják a könyörgő e-mailek és telefonok, hogy hozzák vissza az alapozót, ami nem csak egyszerűen eltakarta a bőrhibákat, de még a bőr tónusán is javított. Az amerikai hölgyek kérése úgy tűnik nem süket fülekre talált, hiszen a Sephora már tervbe is vette, hogy az alapozó hamarosan ismét kapható lesz, sőt még egy kis újítást is belecsempésznek (ha lehet ezt még egyáltalán fokozni), de, hogy mit, az egyelőre az ő titkuk
marad.

loreal.jpg


2. Mi tesz egy szempillaspirált extra tartóssá? A L'Oréal már tudja a választ, hiszen Double Extend Beauty Tubes Szempillaspirál a kétoldalú keféjének köszönhetően eldöntheted, hogy vízálló hatást szeretnél inkább, vagy maradsz a klasszikus feketénél? És ez még nem minden! Ha úgy döntenél, lemosnád, akkor sem kell szemfestéklemosót használod, elég ha egy kis melegvíz éri, és már le is jön, anélkül, hogy dörzsölnöd kellene.
3. Harmadszorra is Sephora. A Make Up For Ever Aqua Eyes szemceruzák megjelenése után, egy percig sem kételkedhetünk abban, milyen fontos, hogy mindannyiunk nesszeszerében ott lapuljon egy ilyen kis színes. Mert jók. És azért is, mert az egész napos tartósság többé már nem csak egy álom.

4. Szem nem maradhat szárazon, de ne hagyjuk ki a szánkat sem. A Nars Velvet Matte ajakfilce a maga 18 árnyalatával bebizonyította, hogy egy rúzs lehet ugyanolyan szép, és tartós délután négykor, mint reggel nyolckor.

benefit1.jpg


5. Nincs még egy olyan korrektor,ami szuper-krémes állagának köszönhetően hatékonyabban tudná a szemed alól eltüntetni a tegnap esti buli nyomait, mint a Benefit Erase Paste nevű korrektora. És, hogy mitől ennyire különleges? Az összetevői közé dinnyét is csempésztek, ami jó hatással van a fáradt szemre, a korrektor pedig egyenletesen oszlik el a szemed alatt, vagyis nem kell attól félned, hogy pandmaciként kell majd az utcára lépned.
6. El is érkeztünk a hatodik helyre, ahol a W3ll People Universalist ColorStick stiftes korrektor helyezkedik el. Természetes összetevői (készítői ugyanis semmi mesterséges dologgal nem szennyezték) segítenek az apróbb bőrhibák elfedésében, a vitaminoknak köszönhetően pedig nem hagy cserben a pattanásokkal vívott küzdelemben sem.
+

Szerintünk, illetve nekünk minden idők terméke az YSL highlightere. Ez az, amit már sok cég leutánzott, de nem igazán sikerült nekik. Mert adja a csodát és a fényt  az arcodnak. Ja, és most új variációt is találsz az üzletekben. De mi mindig az utolsó kis cseppig elhasználjuk és a járda szigetekre sem mennénk nélküle.

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr875131313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása