Nesze!szer

Audrey Hepburn csokit reklámoz

2013. március 01.

audrey-hepburn-galaxy-chocolate-commercial.jpg

Ezeknek semmi nem szent! - témában folytattunk minap beszélgetést. Aztán szembesültünk egy igen érdekes hirdetéssel. A bájos Audrey Hepburn elevenedik meg benne. Csokoládét reklámoz. Bár, ugye, már nem tud róla. Inkább úgy mondanánk, megidézték a színésznőt. Egyébként a készítők korábban megegyeztek Hepburn fiaival, tehát, hivatalosan semmi gond, sőt, állítólag Audrey nagyon szerette a csokit is.

Oké, értjük. De azért picit furi. Mit gondoltok?

(Azért gyorsan eszünk néhány kockát a nagy ijedtségre!...D)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr125111140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2013.03.02. 13:56:42

Szerintem kellemes.
Az megint más kérdés, hogy vajon jogi és emberi határa van-e a dolognak, és az merre keresendő.

A jövő mindenképpen az emberi test továbbgondolása, az elme, vagyis a tudat pontos lementése és különféle identitásokba való áthelyezése lesz - a kérdés az, hogy ez mikor következik be. 50 vagy 100 év múlva? 200 év múlva? Mert csak az idő áll utunkban, technikailag ezt meg fogjuk tudni oldani.

Akkor meg már nem is lesz szükség valódi CGI-re. Elég lesz telefonálni és Audrey vállalja a szereplést (oké, nem pontosan ő, de az akkori kor kiemelt színésznője biztosan).
süti beállítások módosítása