Nesze!szer

Anti-aging újdonság: Vichy

2012. szeptember 20.

Vichy_Normaderm_antiage .jpg

Őt már nagyon vártuk. Tudtuk, hogy jönni fog és kíváncsiságunk határtalanná duzzadt. Bőrfelszín megújító arcápoló a bőrhibák és a ráncok ellen - egyben. Na jó, hogy mondtuk: hurrá!

A kitágult pórusokra és az egyenetlen arcszínre is ígéri a megoldást, tehát mindarra, ami azért negyven felett simán előkerül, lássuk be. 3 szabadalom van benne, két peeling hatású összetevő, LHA és a Glykolsav veszi fel a harcot a problematikák ellen, a C-vitamin a ráncok ellen küzd. Eddig két arckrémre volt szükség a pattanások és a bőrhibák ellen, egy pedig mondjuk azért, hogy ne legyünk ráncosak. Na, ez a Normaderm ezt most egyszerre tudja. Friss, üde az illata, a krém pedig zselés, könnyed érzetű. Zsíros bőrűeknek is javallható, nem olajos maga a cucc, mi elsőre kézfejen néztük meg. Mondjuk kicsit furinger, hogy zöldes az árnyalat  - messziről fogkrémnek néznénk. Hipoallergén, nem komedogén, parabénmentes. Kell ennél több? Nekünk nem, mi már használjuk, mert időnként kivirágzik az arcunk és nem szeretnénk egyszerre huszonhat félével kenni az arcunkat, de ugye az öregedést is gátolnánk. Ez most nálunk anti-aging szerelem lett, teljes jogú tagságot nyert ez az új Vichy a fürdőszobánkban!

Vichy Normaderm Anti-aging bőrfelszín megújító arcápoló bőrhibák és ráncok ellen - 4 999 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr664785770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása