Nesze!szer

Válaszd ki a megfelelő dermokozmetikumot!

2022. november 08.

 

dr_bard_reka_dermoroadshow_kulcsqualitypatikak.jpg

 

Annyiszor, de annyiszor kérdezitek tőlem, milyen arckrémet ajánlok.... és én mindig elmondom, ehhez szakértő kell, megnézni a bőrt stb... De most hoztam egy jó lehetőséget nektek. Patikába ugye gyakran jár az ember!  Az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikák ezentúl bőrápolási kérdésekben is szakértő válasszal és széles termékkínálattal várják a bőrproblémákkal élőket, a tudatos bőrápolókat és érdeklődőket! Ezt hirdetve indítjuk el 2022. novemberében a Nagy Dermo Roadshow-t országszerte 36 Kulcs Quality Patikában.

A KULCS QUALITY PATIKÁK
Két éve indult útjára a 210 családi patikát tömörítő Kulcs Patikák ún. Kulcs Quality Programja, amelybe a leginnovatívabb patikatulajdonosok jelentkeztek először. Quality Patikává válni ugyanis nem csak komoly döntés és munka eredménye, hanem egy új látásmód, gondolkodás elsajátítását is jelenti. A komplett belsőépítészeti átalakítás mellett új kereskedelmi és marketing gyakorlatokat kell alkalmazni, a termékkínálat átalakításával, a dolgozók motivációs és tréning rendszerének átalakításával is együtt jár. A program sikerét mutatja, hogy ma már 37 átalakított, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtó Kulcs Quality Patika működik az országban és még idei
átadással további négy nyitása várható.

 

A BŐRÁPOLÁS SZAKÉRTŐ PATIKÁI

Ahhoz, hogy egy olyan nagyívű átalakítási program, mint a Kulcs Quality Program, hosszútávon is sikeres maradjon, fontos, hogy olyan koncepció mentén haladjon előre, amit mindannyian a sajátjuknak tudnak érezni. Ehhez a bőrápolást választották, ezért is meséltem most róluk.
Azt ugye tudjuk, hogy egy patikában csakis megfelelő szakképzettséggel, komoly hatóanyagismeretekkel rendelkező személyek dolgozhatnak, és a bőrápolás egy olyan terület, ahol behatóbb kémiai ismeretek nélkül, azaz szakdolgozóink nélkül, nem tudnának építkezni.
A Bőrápolás Szakértő Patikái koncepciót így velük közösen építették a kulcsnál, a ti bőrötök örömére is, ha mentek. Ebben a programban gyógyszerészek, kozmetikus, bőrgyógyász és a legfrissebb innovációk őrei: a dermokozmetikai márkák legjobbjai lettek a partnereik.

„Dolgozóink ezentúl rendszeresen modern, egyedi bőrápolási szakmai tudással bővítik ismereteiket, amelyet a Quality Patikákban található kiemelten széles dermokozmetikai- és egyéb bőrápolási termékválaszték egészít ki.
Ezzel megnyugtató helyet, akár azonnali segítséget kínálunk a bőrproblémákkal élőknek és minden tudatos bőrápolónak.” – mondta dr. Bárd Réka, a Dermo Roadshow nagykövete - (aki nem mellesleg egy anyuka társam is a kedvenc mammer csoportomból.) 

A lényeg, ha a hó végéig betértek a Kulcs Patikákba, ahol Dermo Roadshow van, szakértői segítséget kaptok a dermokozmetikumok kérdésében, legyen szó Vichyről, LRP-ről vagy akár Uriage, Apivita, Cerave vagy a Santhé termékeiről. Menjetek, kérdezzetek, szépüljetek! És nem mellesleg nyerhettek is, hajrá! 

 

dermoroadshow_kulcsqualitypatikak_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9317972820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása