Nesze!szer

Magyar BB is van - tudtad?!

2012. augusztus 09.

complexion_perfector_bb_andys-1.png

Az Omoroviczáról többször írtunk már, hisz igen nagy fanatikusai vagyunk a magyar luxusmárkának. Nem csoda, hisz a világ legluxibb helyein lehet megvásárolni a termékeiket, olyan kiválóságosak. (Bergdorf Goodman, Harrods például, a Vogue is többször megénekelte, hogy milyen remek márka...)  Szuper hazai kicsek rejlenek a kozmetikumaikban, a híres termálunk az alapjuk. És most már BB is van a kínálatukban. Nekünk ez hurrá, hurrá és hurrá! Ahogy ők fogalmaznak, a BB ugye a szépségipar svájci bicskája. Mi is így gondoljuk, van is több a házunk táján. És most megismerkedtünk az Omorovicza Arctónus Tökéletesítőjével. Az illata a hamisítatlan Om. finomságos, érzed benne az ásványokat. Először a kezünkre kentük, nézve a hatást. És hipp és hopp, leugrott néhány év a kézfejünkről, onnan, ahová felvittük a kis pumpásból. Hidratáló, alapozó, napvédő, hibajavító és öregedésgáltó krém egyben. 20-as SPF van benne, nekünk pont ez az ideális számunk az ügyben. Ez tényleg luxus, magyar luxus. Nem véletlenül vannak oda érte Londontól New Yorkig, a W magazintól a style.com-ig.. Ünnepnapokon fogjuk csak használni, nehogy hamar elfogyja magát... Love, love, love... mondjuk nem csoda, hisz maga a márka is egy szerelmi történetből született, de erről már meséltünk. Szóval: szeretünk magyar BB!

Amennyiben kíváncsi vagy az Omorovicza BB-jére ITT például megrendelheted a világ bármely pontjáról, vagy besétálsz az Andrássy út 2. szám alá a spa-ba! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr304702212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzéplakiZsani 2012.12.16. 06:49:44

Ez nem egyedi cucc, a Helia-Dnek is van BBje. Meg is lehet tőlük venni a neten. Ez a cikknek semmi értelme nincsen.

beautyka 2012.12.16. 11:19:22

@SzéplakiZsani:
Szia, mivel akkor még nem tudtuk, hogy van Helia BB, mégis talán volt a post megjelenésekor némi értelme... Szép vasárnapot!
süti beállítások módosítása