Nesze!szer

Nyerj JLO Venus szőrtelenítő szettet!

2012. augusztus 07.

JLO-for-press-1-e1339232972897.jpg

Eddig borzasztó tapasztalásaink voltak a borotvákkal, ez a mai coming outunk, nem más. És akkor kaptunk kipróbálásra némi JLO ProSkin szettet. Mondtuk utána: hűűűű... És most mesélünk is róla, sőt meg is nyerhetitek a három szettecskét, mert ez nekünk nagyon bejött!

Gillette Venus ProSkin Sensitive a neve igen pontosan az újságos borátvának, és hát ez nem bántó a jellege,, sőt. Mert eddig a borotváról azt észleltük az évek alatt -  a kapálás szinonimája. Lévén, hogy nem vagyunk érzéketlenek. Ez érzékeny bőrre is csodálatos és tökéletes, öt pengéje van és úgy hajlítod, ahogy akarod és nem olyan érzésed van, hogy baltával szeded le a felesleget. Van krémcsík is benne, azt is jóságos. Gumírozott a nyele, így extrém körülmények között is (Balcsi, sötét zuhanyzó sarka...) is tudsz szépülni. Nekünk ez tényleg adja azóta az új dimenziót. 

A borotva ajánlott fogyasztói ára 2899 Ft. 4 db-os borotvabetét: 5499 Ft

Ja, de majd elfeledtük! Kaptunk hozzá zselét is. Hogy mi erről eddig miért nem tudtunk? Színezék- és illatanyag mentes borotvazselé a puha és selymes sima bőrért - mondja a felirat. Bőrgyógyászatilag tesztelt. A Satin Care® Pure & Delicate™ zselét kifejezetten érzékeny bőr számára tervezték parfüm és színezékek nélkül, a bőrirritáció kockázatának minimalizálása érdekében. A borotva siklott, mint állat, és utána is adta a puhaság érzését és nem éreztük kipusztult őserdőnek a területet.  A borotvazselé ajánlott fogyasztói ára: 1499 Ft (200 ml).

Szóval, mi tényleg most észleltük csak, hogy itt tényleg óriási technikai újítások zajlottak, mert eddig az állandó kipirosodás és vérzés miatt ugye a gyantára szavaztunk mindig. De köszi Gillette, azt kell mondjuk, női borotvában (is) nagyot alakítottatok.

Van kedved neked is kipróbálni ezt a Venus ProSkin szettet? Van három szuper csomagunk, ajcsiba, benne: 

- egy borotva

- négy darabos betét

- egy nagy zselé

Mondjuk a teendőidet:

1. Kérjünk a post végére egy lájkot

2. A facebookon ugye már úgy követsz minket, hogy csak na, ha pedig nem, akkor most ITT állj közénk

3. Válaszolj kérdésünkre. Ki a Gillette ProSkin Venus arca, avagy lába? 

a, Jennifer Lopez

b, Fekete Pákó

A válaszokat küldjed ide: neszebeauty@gmail.com

Hajrá, mi ma nagyon rövid nadrágot vettünk fel! 

Pro Skin MoustureRich 4.jpg

Satin Care Pure & Delicate gel.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr644699697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nenna 2012.08.08. 19:50:34

Kicsit "igényesebb" is lehetne a kérdés, ez így elég komolytalan. De a játék-nyeremény klassz:)

beautyka 2012.08.08. 20:10:04

@Nenna:
Na, a csajok pedig pont ezt a kérdést bírták... Kinek a pap, kinek a Pákó...

Nenna 2012.08.08. 20:14:16

Ja ok:) Nem kötekedésből írtam;)
süti beállítások módosítása