Nesze!szer

Gombold újra élőben a Neszén!

2012. március 31.

 

 

 

Idén is újra gomboltuk, gombolták a tervezők, ti pedig a Vodafone jóvoltából élőben láthatjátok a Neszén a bemutatót, egyenesen a Millenárisról. A hivatalos kíírás szerint 17.30 és 18.30 között a legsikersebb magyar divattervezők ruháinak őszi/téli kollekcióját tekinthetitek meg. (Abodi Dóra, Artista, Benus Dániel, Gyöngyösi Renáta, KEEP Showroom, Konsánszky Dóra, Lakatos Sándor, Mojzes Dóra, Sármán Nóra, Szegedi Kata, Tomcsányi Dóri). Lakatos Márk és Lukács Gabi felügyeli és vezényli az egészet, ők pedig garancia arra, hogy nem fogunk unatkozni! 

Utána egy fogadás következik, és 19.30 és 20.45 között jön maga a nagy műsor, tehát megszemlélheted, mit gondoltak, a tervezők, a művészek, hogyan ültetik át a hagyományokat a 2012-es mindennapokba! Mi már meglestünk néhány darabot, igen izgalmas megoldásokat láttunk! Ha rákattintasz a videóra, akkor egész képernyőre kirakhatod és teljes lehet a mozizás élménye... (mi is valahol ott leszünk majd, de eddig annyian jelezték, hogy jönnek, mennek, hogy lehet, kéne vinnünk magunkkal egy sámlit is...) Ti foglaljatok kényelmesen helyet otthon és élvezzétek a bemutatót! Aztán kikapcs, mert jön a Föld órája! 

 

(Amennyiben van kedved, csatlakozz hozzánk és sétálj át az élet pozitív oldalára  ITT!)

 

 


Video streaming by Ustream

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr144350868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása