Nesze!szer

Szálloda nagyokos

2012. március 09.

 

 

Merre van az arra?

Milyen a hetetek?  Várjátok már a következőt? Mi igen, mert ott lesz a  jó kis március 15-ei hosszú hétvége.

Egyfolytában azon tanakodunk, mi is legyen a program, merre induljunk az országban. Néhány napja még Bük látszott befutónak, de most az ország más része tűnik inkább vonzónak. Ráadásul tegnap Nőnap is volt, tehát van okunk válogatni a kínálatból, nem?!
Ahogy már említettük, mi a szallodak.hu oldalát böngésszük, ezt találtuk a legmegfelelőbb szolgáltatásnak. (Köszi a tippet Rubint Rékáéknak is!)
Külön jó, hogy szallodak.hu-ék most összegyűjtötték a március 15-ei akciós ajánlatokat egy külön fejezetben, így nem egyenként kell rákeresnünk mindenre. Azt kell mondjuk, le a kalappal egy-két szálloda előtt, mert igen tetemes kedvezménnyel várják a vendégeket, ha a szallodak.hu-n keresztül foglalsz. Ismertetjük a tényállást. Éppen a Zalakaros kontra Visegrád csata zajlik nálunk. Az első, egy nagyon pihentető hely, maga a felüdülés. 4000 négyzetméteres wellness birodalom van, ami azért nem kevés, lássuk be...És olyan szaunáik vannak, hogy csak na. A visegrádi opciónál pedig az  nyom sokat a latban, hogy negyven perc alatt eljutunk oda Budapestről. A panoráma a szobákból pedig olyan, mintha a leggicsesebb szerelmes filmeket nézné az ember. És amint ezen tanakodtunk, hogy akkor hogy is legyen, rábukkantunk egy balatoni hotelre is, amely igen tetszetős, a nagy csend közepén van, amire azért elég nagy szükségünk van, mit szépítsük a dolgot. Egy biztos, mi ma fél napot a szallodak.hu oldalán a március 15-ei ajánlatok böngészésével töltjük majd, mert egyfolytában találunk valami újat, jót. Ti merre indulnátok? Ne hagyjátok ki az oldal ajánlatait, mert igen szépen spórolhattok, ha pihenni mentek. Csak merre ugye? Egyébként nálatok ki dönt? Ti, csajok, vagy a pasik? Na jó, hétvégén most már csak dűlőre jutunk!...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr614299189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása