Nesze!szer

Nyerj tőlünk Twilight jegyet - premier előtti vetítésre visz a Nesze!szer!

2011. november 04.

 

 

A Buffy, a vámpírok réme című sorozat óta nem volt ekkora rajongás a vérszívók iránt... Viszont mióta kitört az Alkonyat láz, csillapíthatatlanul készülnek a vámpíros filmek, sorozatok, könyvek és produktumok. Stephenie Meyer vámpíros szerelmi történetét már az is ismeri, aki nem akarja. A sikerkönyv-sorozatnak, immáron a negyedik részéhez, a Hajnalhasadáshoz közeledünk, aminek apropójából most elárulunk néhány tudnivalót: a Twilight-filmek sminkjének megálmodója Norma Hill-Patton, aki számára a legizgalmasabb dolog, Stephenie Meyer a vámpírokról való vízióját a vászonra hozni. "Megtisztelő volt, amikor Stephenie közölte, hogy a második részben feltűnő Volturi kinézete, sokkal jobb lett, mint amit ő elképzelt!" - dicsekedett Norma. Főhősnőnknek, Bella Swannek, - aki még mindig halandó - nem nehéz elkészíteni natúr sminkjét. Bellának, a regény alapján rendkívül szép, barna szemei vannak, amit filmben, kontaktlencse segítségével értek el. Jeanne Van Phue, a négy részes széria sminkese elárulta, hogy kizárólag semleges színeket használ, amitől úgy tűnik, hogy Swan kisasszony, nincs is sminkelve. "A sápadt hatás érdekében, a bőrszínétől egyel világosabb színű alapozót használok. Egyetlen egy réteget spirálozok és végül, nagyon halványan, szilva színű rúzst alkalmazok." A Cullen család nagyobb kihívás sminkelés szempontjából. "Nem akartam nagyon rémisztő vámpírokat. Igyekeztem eltalálni a balanszot, a Sweeney Todd és az Interjú a Vámpírral között." - emlékezik vissza Jeanne. Bőrük hatása jéghideg és kemény, mint a kő, vagyis a púderrel nem spóroltak. A kontaktlencsének köszönhetően, a szemük topáz színű, ami a szomjúságtól feketére változik. Ajkuk, a ribizli árnyalatnak köszönhetően, kitűnik a rideg pofiból. A szereplők a MAC kozmetikumok közreműködésével szépültek, amik még olyan sorozatoknak nyújtottak segítő kezet, mint a Gossip Girl vagy a Betti, a csúnya lány. 

Nesze!Dia

Na, jössz velünk premier előtti vetítésre? A Volvo jóvoltából van néhány jegyünk a szerencséseknek! Like és megosztás a postra, persze, csak akkor, ha a facebookon is követőnk vagy! Ez az első lépés. Tarts velünk 16-án, mi már nagyon kíváncsiak vagyunk Bella és Edward esküvőjére! Második lépésként van egy kérdésünk is: ki volt a Twilight vezető sminkese? Na, jöhetnek a válaszok ide: neszebeauty@gmail.com Szeretnénk, ha sokan szívnátok a vérünket a jegyekért!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr313347830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orltran 2011.11.05. 12:53:49

Már csak a vámpírok hiányoznak :)
süti beállítások módosítása