Nesze!szer

Carpe diem - elegánsan, 270 fokosan!

2024. május 16.

 

440988593_404914842385722_5509100068095786234_n.jpg

 

Van családilag egy kedvenc helyünk. A belvárosban van, egy szálloda tetején. Akkor mentünk már oda, amikor a rooftop mint fogalom nem volt itthon divatos. Azóta viszont nagyot változott minden és egy csodás estére voltam hivatalos minap, ami egy szuper kis nyárindító partyval mutatkozott be a Budapest Mariott Hotel felújított  Liz & Chain Rooftop Bárja. Igen, ez az, ahonnan  ment a Tavaszi szél vizet áraszt is. 


Egyedi hangulat, pazar kilátás, meglepően lenyűgöző koktélok, magával ragadó zene és tánc... a „Carpe diem!” – vagyis az Élj a mának! - csupán a nyárindító estet jellemző felhőtlen szórakozásban nyilvánult meg, nem úgy a frissen felújított helyszín filozófiájában, amelyet közös jövőnk megóvása vezérel. A Budapest Marriott Hotel Liz & Chain Rooftop Bárja fenntartható koktéljaival és zero-waste ételkínálatával még a 9.-nél is magasabb szintre emeli a tetőterasz élményt.
A  terasz egyedi gasztronómiai koncepcióval bír, mert ez az egyedi, 270 fokos panoráma ezt kívánja meg, sőt érdemli meg. A Liz & Chain Rooftop Bár számára az idei év a külső és belső megújulás éve. Modern, kontrasztos színekkel, letisztult, geometrikus formákkal játszó, fedett enteriőr olyan, akár egy kortárs művészeti galéria. Az elegáns, formatervezett ülőbútorok ölelésében valódi kényeztetés elmerülni a bár különleges ízélményeiben. Az italkoncepció sem a megszokott: az artizán koktélokat már-már szemérmetlenül újragondolt, merész, izgalmas ízvilág jellemzi, még az örökzöld klasszikusok is meglepnek egy- egy csavarral. A Liz & Chain Rooftop Bár a vállalat fenntarthatóság iránti elköteleződését szem előtt tartva alakította át a koktél élményét. Az organikus alapanyagok felhasználásától az ételhulladékot minimalizáló innovatív technikákig, minden egyes kreációval a fenntartható jövőre koccinthatunk.

 

hajfogos.jpg


„A nyárindító VIP partink felejthetetlen hangulata megadta az alaphangot az előttünk álló szezonhoz! A Liz & Chain Rooftop Bárban hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság és az élvezetek harmonikusan megférnek egymás mellett, és olyan felemelő élményt kínálunk vendégeinknek, amely éppoly figyelmes, mint amilyen emlékezetes. A fenntarthatóság iránti elkötelezettség mellett továbbra is lenyűgöző tetőbári hangulattal és impozáns budapesti panorámával várjuk vendégeinket a hét minden napján. Minden csütörtökön, pénteken és szombaton live DJ set gondoskodik az emelkedett hangulatról. Legyen szó baráti összejövetelekről, különleges alkalmak megünnepléséről, de akár céges eseményekről- a Liz & Chain Rooftop Bár felejthetetlen tetőterasz-élményt ígér mindenki számára.” - mondta Lányi- Biró Edina, a Budapest Marriott Hotel PR- és marketing menedzsere.

A nyárindító buli szuper volt, imádtuk és koktélokat is, de kiemelném a salátát, ami zseniális és volt hát ahogy azt már a rendezvény előtt néhány nappal, itt is elmondom: az új cukrász valami zseniálisan csodás. És hát ebben a panorámában még jobb volt minden is. Ha tehetitek, látogassatok el ide, hídtól hídig adja az élményt! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5318406083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása