Nesze!szer

Mbappé szemüvege Oakley

2024. június 25.

 

 

 km_signature_hstn_2.jpg

 

Napokig hallgattam mos Mbappé nevét, szóval ezért csípődött be nálam ez a téma.  A világ egyik legjobb focistája és az Oakley együttműködésével létrejött 2024-es Signature Series kollekció futurisztikus eleganciával ötvözi a sportos és a divatos megjelenést. Az ikonikus Latch™ Panel és a HSTN modelleken a francia zászló kékje és a sportoló monogramja köszön vissza. A koll a sportmárka és Kylian Mbappé tavaly elindított együttműködésének folytatása.
Mindennap játszhatom azt a sportot, amit imádok, és ezúttal a pályán kívüli világomba is bepillantást szerettem volna engedni” – mondta Kylian Mbappé a kollekcióról. 
A különleges kiadású Latch™ Panel szemüveg átlátszó kék keretét egyedi szatén arany „KM” díszítések és kontrasztos sötétkék oldalpanelek egészítik ki. A hárompontos illeszkedés egyenletes súlyelosztást, a két méretben választható orrpárna egész napra kényelmes viseletet biztosít. A Prizm™ lencsék és levehető oldalpanelek segítenek, hogy megtaláld a nyugalmat a káoszban, és arra
fókuszálj, ami igazán fontos. Kylian Mbappé 2024-es Signature Series kollekciója tartalmazza a klasszis kedvenc modelljét, az HSTN-t is, amely különleges kék árnyalatokkal utal a francia örökségre, míg a Prizm™ 24K lencsék
gondoskodnak a színek kiemeléséről. Szerintem menőség. 

 

km_signature_latch_panel_still_life1_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3818434361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása