Nesze!szer

Ilyen szemüvege biztos, hogy senki másnak nem lesz

2023. április 13.

 

 

tipton_eyeworks_slow_rush_esther.png

 

Ki szeret saját magával szembejönni az utcán? Én nem, bár tudom, sokan mostanában igen, de velük nem barátkozunk, maradjunk az egyéniségeknél. 

A Tane Impala ausztrál együttes negyedik stúdióalbuma, a The Slow Rush inspirálta azt az 5 modellt, amelyekből a Tipton Eyeworks bemutatótermében mindössze csak egy-egy darab elérhető. Így még most szólunk, hogy sietnie kell annak, aki azt szeretné, hogy olyan kerete legyen, amilyen biztos, hogy senki másnak nincsen.
A Slow Rush limitált kollekció 5 modellje az album megjelenésének évfordulója alkalmából készült. A többszörösen díjnyertes pszichedelikus pop album által inspirált kereteket egyedi off-white lemezből gyártották. Exkluzív design, amely a zenetörténet egy valódi darabját hordozza magában; időtlen és merész, kiemel a tömegből. A Pretender, az Esther, a Leon, a Joan és a Kaufmann Slow Rush keretekbe optikai és napszemüveglencse egyaránt illeszthető, így egy minden szempontból egyedi és rád szabott szemüveg lehet a tied a Tipton Eyeworks showroomjában.
A Tipton Eyeworks szemüvegeit mindig is a zene ihlette – a keretek stílusában és az alapanyagokban
egyaránt. Az vinyl lemezből készülő szemüvegkereteket olyan legendás előadók inspirálják, mint a Tame Impala, az AC/DC vagy Miles Davis. A Tipton Eyeworks már több mint 10 éve működik együtt a Sziget fesztivállal, amelynek keretében a fesztivál headlinereinek készítenek minden évben egyedi, személyre szabott szemüveget. Így készült az első Slow Rush modell is 2022 nyarán az együttes frontembere, Kevin Parker számára.
Ha szeretnéd kiválasztani saját Slow Rush szemüvegedet, látogass el a Tipton Eyeworks Erkel utcai bemutatótermébe!

 

tipton_eyeworks_slow_rush.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6318101762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása