Nesze!szer

Shakirában nyomulok a parton!... majd

2024. május 20.

 

 

ipanema_papucsos.jpg

 

Sokszor meséltem már nektek, de elkötelezett híve vagyok a brazil kult papucsoknak, az Ipanemának. A Boho-ban volt az idei kollekció bemutatója és szandálból is volt bőven, no meg hírből. Ugyanis idén Shakirával kollaborált a cég.  A művésznő nemcsak egyedi, jellegzetes hangjáról, időtlen slágereiről és ikonikus táncmozdulatairól ismert (belefájdul a csípőm is...D), hanem sikeres vállalkozó is, tökéletesen megtestesítve mindezek által az Ipanema értékeit. Egy olyan erős csaj, aki harcol a nők helyzetéért az üzleti világban és mindennapi erőfeszítéseik megbecsüléséért, valamint sokakat inspirál arra, hogy küzdjenek magukért és merjenek azzá válni, akik igazán lenni szeretnének. Shakira, a 2024-es szezonban nemcsak arcát, hanem kreativitását is
megmutatta az általa inspirált Sempre Nova kollekció által. Lefordítva a név annyit tesz, hogy „Mindig új”, ami remekül jellemzi Shakira életfelfogását. A kollekció öt modellből áll, amelyben flip-flop,
platformos és lapos szandálokat, valamint belebújós papucsokat is megtalálhatunk, felnőtt, gyermek és baba méretben egyaránt.
Minden egyes dizájn trendi, modern és nőies.
Örülök, hogy közreműködhettem az Ipanema idei kollekciójának megtervezésében és részese lehetek a kampánynak, amely egy igazán fontos üzenetet közvetít minden nő számára. Elengedhetetlen ugyanis, hogy életünk során értékeljük minden lépésünket és erőfeszítésünket, amelyet önmaguk megvalósításáért és álmaik beteljesítéséért teszünk"
nyilatkozta Shakira.
Shakira művészként, vállalkozóként és filantrópként betöltött szerepe összhangban van a márka alapvető értékeivel, egy olyan nő, aki egy igazi napfényes színfolt mai világunkban. Csakúgy, mint a Sempre Nova kollekció, hiszen a fazonok sokoldalúak, élénk színűek, hűen tükrözik az Ipanema brazil gyökereit és a pezsdítő brazil életérzést.

A Sempre Nova kollekció mellett az Ipanema 2024-es kollekciójában számos új fazon is
megtalálható, de helyet kaptak a jól megszokott, közkedvelt fazonok is. A márka ugyanakkor továbbra is hű fenntarthatósági alapelveihez, így a környezetet és a jövőt szem előtt tartva a lábbelik legalább 30%-a ezúttal is újrahasznosított anyagok felhasználásával készül, miközben az összes gyári hulladék 99%-át újrahasznosítják.Örülök, hogy egyre több és több cég ismeri fel a környezetvédelem fontosságát! Ja, a rendezvény szuper volt, mindent is megnéztem és még papucsot is dekoráltam. Csak jönne már a jó idő is hozzá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9418407441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása