Nesze!szer

Szandálhoz a táskák: Rekavago x Batz új darabok

2023. május 26.

 

 

20230523_120941.jpg

 

Gyakran hívnak gyárlátogatásokra, de őszintén szólva, pr-esként leginkább kozmetikumok gyártását nézem meg, gasztrós érdeklődésüként pedig mindenféle finom ételek készításébe látok bele. Szóval már alap nálam, hogy a bejáratnál veszem a fehér sapkát. De most olyan gyárban jártam, ahol bizony nem kellett ügyelnem a hajszálaimra, viszont a szívemre igen. Vágó Réka pajtásnőm ugyanis két éve tarol már a Batz márkával közös papucsaival, idén szandálokkal is kijöttek, írtam is nektek róla. Most viszont hátizsákok is készültek a darabokhoz. 

Bizony, ezek igen jól sikerültek. Praktikusak, nem kell két kéz hozzá, tehát anyukaként csak ajánlani lehet. Stílusosak, szépek, jó anyagból készültek. Persze, ha a Batzban jártam, a talpamat is elvittem egy körre.. vagyis talpfelmérésre. Hát nyilván kiderült, túlzottan a sarkamra állok, néha jobban kéne pipiskednem. De már érkezik is az új talpbetétem, a Batz gondosságába és szuper irodájába meg beleszerettem. Réka darabjai pedig... ahhhh... neked melyik szín tetszik? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3418131436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása