Nesze!szer

Ne maradj le Magyarország első női csúcstalálkozójáról

2024. május 13.

 

 tudatos_nok_napja.jpg

 

A 16-os napok alapból mindig nagy fordulatot hozhatnak, így én meg egy fordultos programot ajánlok nektek. Töltsünk együtt egy inspiráló hátköznapot a fejlődés jegyében, ahol példaképektől tanulhatunk és választ kapunk nemcsak az üzleti, de a személyes, globális, társadalmi kihívásainkra is!
2024.05.16-án megrendezésre kerül a Tudatos Nők Napja, Magyarország első női csúcstalálkozója, a
női edukáció, a nők tudatosságra ösztönzése és a szemléletváltozás jegyében. A belváros egyik legszebb felújított történelmi épületében, a Kozmo Luxury Hotelnek otthont adó egykori Távközlési Palotában megrendezésre kerülő egésznapos eseményen és díjátadón hazánk neves üzleti- és közismert médiaszemélyiségei gyűlnek össze egy közös értékrend mentén, és töltenek el egy teljes napot a fejlődés és inspiráció szellemében – az alapoktól a mesterfogásokig.
A cél inspirálni másokat ezzel az eseménnyel, de nem a klasszikus üzleti női rendezvények eddig
megszokott módján, hanem teret engedni olyan kérdésköröknek is, mint pl. fizikai-mentális jólét, női működés, örökölt sorsunk, sikeres párkapcsolat.” – mondta el dr. Orosz Cintia, az esemény ötletgazdája.
Neves előadók, izgalmas témák
A nap során sikeres női vezetők történetei inspirálnak és adnak iránymutatást saját céljaink és álmaink megvalósításához. Megtanulhatjuk, hogy hogyan törhetők meg a korlátozó családi minták, és
hozhatók létre pozitív változások, amelyek nem csak a saját életünket, de a jövő generációit is jobbá
tehetik. Bővíthetjük tudásunkat a fenntartható életmód és a környezettudatosság praktikus alkalmazásának témakörében. Képezhetjük magunkat a digitalizáció, Mesterséges Intelligencia (AI) tárgykörében, a tudatos párkapcsolatok és személyes kapcsolatok valamint a mentális és fizikai jóllét terén. A Tudatos Nők Napja az első rendezvény, ahol a fiatal Tudatos Nagykövetek, találkoznak az
más generáció példaképeivel. 
1 nap, 40 példakép, 20 inspiráló előadás, 2 workshop
A rendezvény előadói között szerepel: Pistyur Veronika, Rubint Réka, Illés Fanni, Kiss virág, Békési
Brigitta, Gregor Bernadett, Drávucz Rita, Köllő Babett, Zsiga Melinda, Túróczi Réka, Anfisa Bulgakova, Oczella Eszter, Erdélyi Nikolett, Túróczi Réka, Chris Parker, Dr.Orosz Cintia, az üzleti élet kiemelkedő
szereplői közül Buday-Kollárik Tímea, Topolcsik Melinda, Dr.Beke Zsuzsanna, Várhelyi Bernadette, Dr.
Mihalik Zsuzsanna, Csereklei Zoltán. Fiatal nagykövetek: Schobert Lara, Sávolt Karolina, Tóth Maja, Tóth Gréta Hanna. 
Az esemény fővédnöke, Koncz Zsófia energiaügyi miniszterhelyettes asszony, védnöke Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos. Elég jó kis névsor és gazdagok lesznek a programok és halkan megjegyezném:: gyönyörű hotelben kerül megrendezésre a rendezvény, az instámon is eléggé szerettétek, amikor mutattam egy videón nektek a Kozmo hotelt! Hajrá csajok, jegyvásárlás ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr418403531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása