Nesze!szer

Vidám vasárnap

2024. március 03.

 

 

marcius.jpg

 

Felelősséget vállalni feladat. Talán nem mindig könnyű, viszont szabadságot ad. Tudom, hogy amit teszek, mondok, gondolok, annak következményei vannak, és minél nagyobb tudatossággal cselekszem, annál jobban tudom, hogy mire számítsak. A megúszásra játszás nem más, mint időhúzás. Hogy majd megoldódik a helyzet magától, jön valaki, és megoldja, vagy amikor a bolygók úgy állnak. Elmosogathat helyettem más, bármilyen munkát lehet delegálni, kivéve azt, ami rólam szól, vagyis a belső munkát. Amit nekem kell felismerni, megtapasztalni, és abból tanulni, azt senki nem tudja helyettem megcsinálni. Választhatok, mert mindig van választás. Halogathatok, és várhatom kívülről a csodát, vagy elkezdem én magam megteremteni.
Lépésről lépésre, időt adva az érésnek, de nem azért, mert könnyen-gyorsan nem lehet semmit. Hanem azért, mert amíg levedlem a régi mintázatokat, és hozzászoktatom magam az újhoz, ennek az átalakulásnak idő kell. Amikor már az új szellemiséggel működöm, és lépésről lépésre megtapasztalom az élet kisebb csodáit, aztán ezeket már könnyen és gyorsan meg tudom valósítani, akkor érdemes a nagyobbakat megcélozni.
Csernus Mariann

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5718344473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása