Nesze!szer

Reggeli Nesze

2022. november 15.

 

uj_elet_elso_nap.jpg

 

Ez a nap új életed első napja.
Amikor megszületik egy elhatározás a változtatásra, valami új minőség létrehozására, és azt tettek is követik, akkor valóban “új èlet” kezdődik.
Először a lélekben megjelenik a vàgyódás, aztán szellemi szinten elkezdődik a tervezés, a gondolatok formába öntése, majd a földi síkon létre is hozzuk, megvalósítjuk az anyagban való testetöltést. A lélek-szellem-test hármas egysége áthatja egész földi létünket. Semelyik nem alkot egységet a másik kettő nèlkül.
Gondoljunk csak bele : ha sajog a lelkünk, kizárt, hogy jó legyen a hangulatunk (ès jó esetben mèg nincsenek is testi tünetek). Vagy amikor tele van a fejünk nyomasztó gondolatokkal, nem tudunk felszabadultan létezni, és hasonlóképpen, amikor valamilyen testi fájdalmunk van. Amikor egységben vagyunk, akkor éljük valódi önmagunkat.
Csernus Mariann

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2817977310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása