Nesze!szer

Reggeli Nesze

2023. október 24.

 

lesullyedes.jpg

 

Könnyű lesüllyedni a másik szintjére. Valójában ez a legkönnyebb dolog, mert az ő energiája hatással van rád, és ezért megvan a képességed, hogy megfelelj neki vagy felülemelkedj rajta.
Mesteri képesség kell ahhoz, hogy a rezgés, a létezés, az érzékenység magasabb állapotában maradj, mert erőfeszítés, tudatosság, választás kell ahhoz, hogy ne süllyedjünk le egy másik ember szintjére. Ez nem azt jelenti, hogy kevesebbnek látod őket, hanem ahogy Jézus mondta, nem tudják, mit tesznek, más szóval nincsenek tudatában annak, hogy kik is ők, elszakadva valódi lényüktől, valódi lényegüktől.
És ez egy kihívás számotokra, amikor ilyen egyénekkel szembesültök, mert ebben a kihívásban, ebben a szemtől-szembe konfrontációban, abban a bizonyos pillanatban választhattok, hogy olyanok lesztek, mint ők, lesüllyedtek a szintjükre, elszakadtok a lényegetekről, vagy pedig mesterré váltok, és a kapcsolatnak ebben az állapotában maradtok, felismerve, tudva, hogy nem tudják, mit tesznek, anélkül, hogy ítélkezni kellene, egyszerűen csak felismerni, hogy nem a teljes énjüket adják.
Marianna Venczák

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7318240703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása