Nesze!szer

Rabanne, H&M és Cher

2023. október 03.

 

cher_2.jpg

 

Micsoda éjszaka volt!... és tényleg!  Október 2-án a H&M és Rabanne közelgő kollaborációját ünnepelte egy sztárokkal teli meghívotti listával a legendás párizsi Silencio klubban.

 A Rabanne márka, mely a francia divat úttörője lett az alapító, Paco Rabanne ‘60-as években készült korszakalkotó ruháival, ma is éppoly ünnepelt a könnyed eleganciát sugárzó alkotásaival, melyek Julien Dossena kreatívigazgató keze alatt születnek.

 

Az esemèny bepillantást engedett a Rabanne H&M kollekcióba, melyben női- és férfiviselet, valamint kiegészítők és lakberendezési tárgyak is lesznek. A kollekció november 9-én debütál a kiemelt üzletekben, itthon a Váci1-es H&M-ben és online a hm.com-on. Mivel hozzám elég közel áll ez a stílus, nekem várós lesz. 

rabanne-hm-jared_leto002.JPG

 

 A partit a tehetséges svéd popsztár, Robyn előadása nyitotta, aki meghatározta az este hangulatát. Az éjszaka az ünnepelt dél-koreai DJ és producer, Peggy Gou előadásával folytatódott. Az amerikai énekes- és színésznő, Cher is fellépett, mint az este díszvendége. És ez a pont az, ami igazán érdekelt volna, mert a díva az díva. És ő az. 

 Cher, Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Damson Idris, Ashley Graham és Tina Kunakey mind a kirobbanó energiát árasztó kollekció kulcsdarabjait viseltèk.

További vendégek voltak: Amina Muaddi, Tyga, Rianne Van Rompaey, Alexander Edwards, Jade Rabarivelo, Rafael Pavarotti és Issa Perica.

 

“A Rabanne mindig is egy élettel teli márka volt, és ez az esemény tökéletesen átadta azt a játékos hangulatot, mely a Rabanne H&M kollekcióból árad. Mindig arra vágyom, hogy az emberek felszabadultan érezzék magukat a ruháinkat viselve, ezért csodás volt látni, hogy a vendégek jól szórakoznak és átadják magukat a kollekció hedonista hangulatának”, mondta Julien Dossena, a Rabanne kreatívigazgatója. Mi pedig várjuk a folytatást...ja, én várom...D

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6618227143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása