Nesze!szer

Vidám vasárnap

2023. szeptember 10.

 

konyv_olvasas.jpg

 

Minden olyan pillanatban, mikor az Élet felkínálja a Lehetőségét annak, hogy Azzá válj és Az legyél, Aki vagy; s minden olyan pillanatban, mikor elbizonytalanodsz, félsz, és megengeded Életed nagy Döntései előtt a befolyást azoknak, kik lopva várják, hogy kishitűséged, szereteted és naivitásod miatt lemondj és meghátrálj,
Nos olyankor történik meg az, hogy a Sorsod és ÖnValód helyett, valaki mást választasz.
Valaki mást, aki örülni fog lemondásodnak, és mindig lesz bizonyítéka tanácsának, hatásának, s Lelkedben mindig lesz helye igazának: mert hagytad Magad, hogy valaki más jobban tudhassa, Ki vagy és Mi az Utad. Hiába érezted, hogy nincs igaza, hogy annál Te több vagy. Mind Magunk teremtjük a Valóságunkat. Ez egyszerre belső és külső munka. Megválogatni a gondolatainkat és megválogatni az embereket, a kapcsolatainkat, mert a Hatalom nem más, mint Hatások összessége. Minden és mindenki, Hat.
Anna Rose

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5418210011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása