Nesze!szer

Nézz nagyot Tihanyban egy finom csokis kürtőskaláccsal!

2023. augusztus 12.

 

20220626_vitez_0252.jpg

 

Tihany a Balaton ékszerdoboza, sok-sok természeti és kulturális kinccsel, amelyek mindenképp megérnek egy sétát, hajókázást vagy épp kerékpározást: a tihanyi visszhang, a gyógyító energiák, a levendulamezők, a gejzírkúpok és a Pisky sétányról nyíló lélegzetelállító panoráma, amit csak a kürtőskalács illata tesz még felejthetetlenebbé. Augusztus 11-13. között Kürtőskalács Pikniket rendeznek, ahol a látogatók hazánk "legédesebb" panorámájában is gyönyörködhetnek. Mi pedig előtte jól megnéztük a helyet és ki is sült a kalácsunk. Rozi magának sütötte, én meg kaptam a gluténmenteset. 

"A Balaton, Tihany számunkra is igazi kincs, így nagyon örülünk, hogy lehet egy kis kürtőskalácsos "nyaralónk" a Pisky sétányon, amit kicsik, nagyok, családosok, párok is előszeretettel látogatnak. Remek program egy pihentető hajókázás után tenni egy sétát az Apátság irányába, vagy egy kerékpáros túra során beiktatni egy gasztro élményt a lenyűgöző panorámában. Egész nyáron tematikus kürtőskalács hétvégékkel tesszük még vonzóbbá ezt az önmagában is csodálatos helyszínt, sőt most augusztus 11-13. között egy különleges Kürtőskalács Pikniket is szervezünk a Tihanyba látogatóknak" - meséli András Tünde, a Vitéz Kürtős társalapítója.

"A Vitéz Kürtős 20. születésnapjának alkalmából egész évben exkluzív programokkal készülünk a kürtőskalács kedvelőknek, és ebből természetesen a tihanyi rezidenciánk sem maradhat ki. A gasztro Piknikről persze nem hiányozhatnak a nagy kedvencek, így lesznek kürtőskalács ízbombák, elhozunk néhány kürtőskalács desszertkülönlegességet, a legújabb kedvenc, a KÜRTŐSBON és a KÜRTŐS FONDÜ variációkból is választhatnak az érdeklődők, így lesz minden mi szem-szájnak ingere. Sőt hangulatos zenével is készülünk a finomságok mellé. Érdemes lesz augusztus 11-13. között a családdal, barátokkal Tihanyba látogatni, kürtőskalácsot kóstolni, miközben a Balaton talán legszebb pontján csodálhatjuk a kilátást" - teszi hozzá Bálint Gáspár, a Vitéz Kürtős ügyvezetője.

Augusztus 11-13. között találkozunk Tihanyban, a Pisky sétányon, a Kürtőskalács Pikniken!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8218185647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása