Nesze!szer

Légy a saját főnököd! Ja, már az vagyok... hello Boss!

2023. július 26.

 

hugo-boss-alive-parfum-mood4_1.jpg

 

A BOSS már nyilván a neve miatt is egy kedvelt márkám, mert hiszek az erős női vezetőknek, akit nem manusnők, hanem nők tudnak maradni és úgy irányítanak. A BOSS új korszaka továbbra is inspirál, hiszen mottója a „Be Your Own BOSS”, vagyis “Légy a saját főnököd” A saját főnöködnek lenni annyit jelent, mint így élni: megtalálni a célodat, alakítani a sorsodat, és minden nap megírni a saját szabályaidat - ha láttad a Barbie filmet, akkor pontosan érted ezt. 

Most itt a BOSS ALIVE Parfum, amelynek az elbűvölő tehetség az arca: Emma Roberts.  Hollywood-i színésznő Emma Roberts, Energikus, elbűvölő és mégis "bossi". Az illat maga is energizál.  A bátor ámbrás-fás-virágos kompozíció a jázmin, bőr és vetiver jegyekkel lép fúzióba. A BOSS ALIVE Parfum hasonló az eredeti Eau de Parfum-höz, az elegáns Eau de Toilette-hez és a megnyerő Eau de Parfum Intense-hez a BOSS ALIVE illatcsaládban. A virágok csak megerősítik a női jellegét az illatnak, a bőr-akkordok pedig gazdagítják, míg a fásak a magabiztosságot adják - már a parfümnek, ami remélhetőleg rád is hat majd rendesen! Megillatoltad már? 

 

hugo-boss-alive-parfum-mood3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8718177669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása