Nesze!szer

Az Avon új illata a Holdra repített bennünket

2023. szeptember 21.

 

 

sbt_0724.JPG

 

Szeretem, ha egy új bevezetésnek vagy dolognak megadják a módját - kreativitásban is. Most debütált az Avon Far Away Beyond The Moon új parfümje és hát a bemutató a Holdig repített bennünket. Ugyanis egy olyan virág az egyik összetevője, amely a holdfényben virágzik. A cég a Pavillon de Paris mesés kertjébe varázsolta számunkra a holdfényesen romantikus éjszakát, ahol akár ezt az illatkát is viselhetnék. . 

Maga az illat gy keleties virágos kreáció, amelyet a hold misztikuma ihletett. Első illatolásra a vadcseresznye gyümölcsös, lédús illatát érezhetjük, amelyet nagyon intenzív virágos illat követ, majd szantálfa egészít ki. Az illat szíve a csábító és exkluzív holdvirág, a Belle de Nuit (az éjszaka királynője), egy ritka, éjszakai fehér virág, amely a holdfényben virágzik és teliholdkor illatozik a legjobban.
A nagyon magas koncentrációjú, így tartósabb parfüm fenntartható módon készül, a ritka holdvirág illatot egy különleges eljárással nyerik ki a növényből, anélkül, hogy egyetlen virága is sérülne. Az aromát Headspace
technológiával gyűjtik, egy olyan eszközzel, amely lehetővé teszi az illat kivonását a virágokból anélkül, hogy megérintenék azokat. A virágok fölé engednek egy búrát, amely magában tartja a virág körüli levegőt, így érintés és a virág letépése nélkül nyeri ki az illatát (a búra egyébként a dekorációban is megjelent). A fenntartható forrásból származó, különleges technológiával készült illat holdfényes csillogást kölcsönöz önbizalmunknak, hogy akár egész este magabiztosan ragyoghassunk. A rendezvényen Cséve Dorottya asztrológus mesélt a Hold hatásáról (helló anyaság, nőiesség) a vendégeknek és a finom vacsora után dolgoztunk is kicsit. Már Dorka és én, mert aki szerette volna, annak elmeséltük, hol áll a Holdja... Én meg csak remélni merem, hogy mindenki kapott tőlem egy fél mondatot, ami hasznos volt a lelke számára, akár napközben is...  Köszönöm, hogy gondoltatok rám, ránk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4918219061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása